Γιώργος Καραμίχος – Ο πολυσύνθετος Αιγόκερως πατέρας για δεύτερη φορά

Στο άκουσμα της είδησης αυτής πολλοί εξεπλάγησαν, ενώ άλλοι το γνώριζαν.

Γιώργος Καραμίχος – Ο πολυσύνθετος Αιγόκερως πατέρας για δεύτερη φορά

Φυσικά ο Γιώργος Καραμίχος δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που γίνεται πατέρας και μάλιστα για δεύτερη φορά, αλλά στη περίπτωσή του τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Αποφασίζοντας να φύγει για το Los Angeles διεκδικώντας μια θέση που αξίζει στο ταλέντο και στην ιδιοσυγκρασία του, ερωτεύτηκε μια Μεξικάνα η οποία έμεινε έγκυος και πριν 3 ημέρες γέννησε το δεύτερο παιδί του. Έτσι απέκτησε και ένα γιο, μετά την 14χρονη κόρη του Ρεγγίνα.

Ο ωροσκόπος στον Τοξότη γεμίζει συνεχώς τη βαλίτσα του με τα απαραίτητα και τον ταξιδεύει παντού. Ανήσυχος και αδιαπραγμάτευτος με το μέτριο, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή του στον Αιγόκερω στον 1ο οίκο και την Αφροδίτη στον Υδροχόο να κυβερνά τον 10ο οίκο σε σύνοδο με Δία, δεν είναι πλασμένος για να αποτυγχάνει, αντίθετα η μόνη του επιδίωξη είναι ανατρέπει τα δύσκολα μέσα από μια αντισυμβατική οπτική.

Ο Ουρανός στον 10ο οίκο σίγουρα δεν θα τον άφηνε να παραμείνει στα μικροαστικά πλαίσια της σημερινής Ελλάδας είτε αφορά την τέχνη του είτε γενικότερα, ειδικά αν απέναντι καιροφυλακτεί μια σύνοδος Σελήνης – Άρη στον Ταύρο. Πολύ σκληρός για να πεθάνει μέσα σε ασφυκτικά περιβάλλοντα, παρόλο που επέμεινε πολύ να μην εγκαταλείψει το κέντρο όπου ζούσε, παλεύοντας για την αξιοποίηση και την καλυτέρευσή του.

Ο Κρόνος κοντά στην ακμή του 7ου οίκου σε τετράγωνο με Πλούτωνα και τον Πλούτωνα να εμπλέκεται σε δυσαρμονικές όψεις με Ήλιο και Ερμή με τον Ερμή να κυβερνά τον 7ο οίκο (γάμος – συνεργασίες) τον δυσκολεύει στο να προχωρήσει εις γάμου κοινωνία, συνεχίζοντας να οραματίζεται μια άλλη κοινωνία, μέσα από το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα., αλλά και μια άλλη τέχνη, την οποία είναι διατεθειμένος να υπηρετήσει.

Όσο για την αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα η γοητεία που εκπέμπει είναι αναφαίρετη, το ίδιο και το πάθος της αυτοέκφρασης με ότι καταπιάνεται.
Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου του Αφροδίτη, δέχεται μόνο καλές όψεις στον χάρτη του και επιβεβαιώνει αυτό που δήλωνε παλαιότερα, πως θέλει να αποκτήσει πολλά παιδιά.

Το γεγονός πως η Αφροδίτη, βρίσκεται στον 2ο οίκο, όπου κυβερνά ο Ουρανός, ενώ ο Ουρανός βρίσκεται στον 10 οίκο, που κυβερνά η Αφροδίτη, θα συνεχίζει να του δίνει πολλά απρόσμενα στη ζωή του, με διαρκείς αλλαγές που είτε θα επιδιώκει είτε θα συμβαίνουν απλά.

Προς το παρόν Σελήνη και Αφροδίτη από solar arc συντέλεσαν στο να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, ακόμα και αν η ζωή του μοιράζεται σε υπερατλαντικές πτήσεις. Να του ζήσει!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved