Η «Βασίλισσα της πλαστικής» μετανιώνει για τις 350 επεμβάσεις! (pics)

«Γιατί δεν με σταμάτησε κανείς;». Αυτά είναι τα λόγια της μετανοιωμένης «Βασίλισσας των Πλαστικών», Αλίσια Ντούβαλς, η οποία έχει ξοδέψει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για τις πλαστικές επεμβάσεις της!

Η «Βασίλισσα της πλαστικής» μετανιώνει για τις 350 επεμβάσεις! (pics)


Συγκεκριμένα, έχει κάνει 16 εγχειρήσεις στο στήθος της, 11 στην περιοχή των ματιών, έξι ρινοπλαστικές , λίφτινγκ και πάνω από 300 ακόμη στο υπόλοιπο σώμα της!

Η πρώτη της εμπειρία στα χειρουργικά τραπέζια, ήρθε όταν ήταν 17 χρονών και από τότε και μετά δεν μπόρεσε να σταματήσει.Η ίδια υποστηρίζει πως έχει καταφέρει να χαλάσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στους πλαστικούς χειρουργούς, ενώ, πλέον, έχει μετανιώσει για πολλές από τις «κινήσεις» που έκανε στο σώμα της.

Μάλιστα, παραδέχεται, πως δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα άτομο με εμμονή στο να μοιάσει στην γνωστή κούκλα, Μπάρμπι, και αναρωτιέται, γιατί δεν την σταμάτησε κανείς από το κάνει τόσες παρεμβατικές κινήσεις στο κορμί της.

Μιλώντας στη Daily Mail, δηλώνει πως η μανία της να είναι τέλεια, την είχε κάνει να πιστεύει πως ήταν άσχημη, κάτι που την ώθησε να βρει τη λύση μέσα από τις πλαστικές επεμβάσεις. «Τέλεια. Είναι μια λέξη που τη χρησιμοποιώ συχνά. Πάντα ήθελα να είμαι τέλεια. Πήρα μια κούκλα της Μπάρμπι στον γιατρό και του είπε πως θέλω να με κάνεις ακριβώς όπως αυτή».
Και συνέχισε: «Φυσικά, αυτό που έκανα δεν ήταν σωστό. Ήμουν εθισμένη στις πλαστικές. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κανένας από τους γιατρούς μου δεν προσπάθησε να με σταματήσει. Μάλλον, το μόνο που ήθελαν από εμένα ήταν τα λεφτά μου» καταλήγει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved