Κάρλ Λάγκερφελντ – Ο ιδιότροπος Παρθένος και τα λεπτεπίλεπτα γούστα του

Ο πολυπράγμων σχεδιαστής μόδας με τη δαιμόνια θεωρητική και πρακτική ικανότητα, έρχεται για άλλη μια φορά στο προσκήνιο με τις προκλητικές του απόψεις.

Κάρλ Λάγκερφελντ – Ο ιδιότροπος Παρθένος και τα λεπτεπίλεπτα γούστα του

Ο 75χρονος καλλιτεχνικός διευθυντής της Chanel εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις γυναίκες που έχουν παραπανίσια κιλά, με την ευκαιρία της εμφάνισής του σε γαλλικό show. Γενίκευσε μάλιστα τις απόψεις του λέγοντας πως «κανείς δεν θέλει να βλέπει γυναίκες με καμπύλες στις πασαρέλες».
Φυσικά είναι πολλοί αυτοί που θα διαφωνήσουν μαζί του και μάλιστα το γυναικείο κίνημα έχει ήδη μαζέψει 500 υπογραφές με σκοπό να τον μηνύσει.
Επιπλέον χαρακτήρισε και ελλιπές το σύστημα υγείας της Γαλλίας για τους χοντρούς ανθρώπους και τα προβλήματα βάρους που αντιμετωπίζουν.
Τάδε έφη λοιπόν ο Γερμανός στην ταυτότητα αλλά γαλλοαναθρεμένος μόδιστρος, σε μια εποχή που ο κόσμος προσπαθεί να επιβιώσει από την επιβεβλημένη κρίση μιας άλλης μασκοφορεμένης κατοχής.
Αυτός ο υπερβολικά απαιτητικός με τους άλλους Παρθένος, είναι αδύνατο να μην κάνει κριτική, ενώ όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, ο πρακτικός Ποσειδώνας του στην Παρθένο σε σύνοδο με τον Ήλιο, τον κάνει να εμπνέεται συνεχώς, φτιάχνοντας μοναδικά ρούχα και θεατρικά κοστούμια, έως μπουκάλια αναψυκτικών και κινητά τηλέφωνα.

Όλα αυτά συμβαίνουν με μια εντελώς ανατρεπτική και εκκεντρική πρόθεση, λόγω της ιδιομοιρίας του τριγώνου Ήλιου – Ουρανού.

Ο Άρης στο ίδιο ζώδιο δίνει την εμμονή με τη σωστή διατροφή και τη λεπτή εμφάνιση, την οποία διατηρεί αψεγάδιαστη, υποστηρίζοντάς την με το γερμανικό του ύφος.
Το εξάγωνο του Άρη με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό δίνει στην καλλιτεχνική του ασχολία ένα μανιακό προφίλ, που σκιαγραφείται μέσα από το γεγονός πως κοιμίζει τη λατρεμένη του γάτα σε υφάσματα chanel και ετοιμάζεται να δώσει το όνομά της σε επόμενες δημιουργίες του.

Ο υμνητής της κομψότητας λοιπόν που δεν διανοείται περιττό λίπος γύρω του και καταδικάζει τις γυναίκες που τα κόκαλά τους δεν σκιαγραφούνται στο σώμα, μπορεί να έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς με τις προκλήσεις του, αλλά και πολλούς οπαδούς με τις σκηνοθετικές διανοητικές και πρακτικές του προκλήσεις.

Το σίγουρο είναι πως η Σελήνη στους Ιχθύες δρα ανεξέλεγκτα και πως τέτοια παραμύθια σε μια τέτοια εποχή, δεν έχουν καλό τέλος και οι αποδέκτες τους είναι απασχολημένοι με πιο σοβαρά θέματα.

Φυσικά τα δικαστικά έγγραφα που έχουν κατατεθεί εναντίον του, μοιάζουν γι αυτόν παιχνιδάκια, για να ακονίζει η γάτα του τα νύχια της, εξακολουθώντας να απαντά με τις δηλητηριώδεις ατάκες του.

Δείτε: "Women Only" by Karl Lagerfeld

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved