Emily Ratajkowski – H Δίδυμος γυναίκα της χρονιάς του Esquire

Η 22χρονη Βρετανίδα Emily Ratajkowski είναι αυτή που κατέκτησε τον τίτλο με το 64,6% των ψήφων των αναγνωστών του περιοδικού Esquire.

Emily Ratajkowski – H Δίδυμος γυναίκα της χρονιάς του Esquire

Το περιοδικό Esquire που θεωρείται το εγχειρίδιο της ανδρικής ενημέρωσης και του γούστου, έδωσε και φέτος τους τίτλους του, στις γυναίκες που οι αναγνώστες του ψηφίζουν και αναδεικνύουν.

Μετά λοιπόν από την ανακοίνωση της Τοξοτίνας Scarlett Johansson σαν την πιο σέξι γυναίκα για το 2013 και το απόλυτα κατανοητό αποτέλεσμα, έρχεται η ανακοίνωση της γυναίκας της χρονιάς, που όσο να'ναι αλλιώς βαραίνει ο τίτλος, εφόσον περιλαμβάνει και άλλους μαζί.

Η 22χρονη Βρετανίδα Emily Ratajkowski είναι αυτή που κατέκτησε τον τίτλο με το 64,6% των ψήφων των αναγνωστών του περιοδικού.

Ποια είναι αυτή θα αναρωτηθείτε εύλογα και τι ξέρουν εκείνοι παραπάνω που δεν ξέρουμε εμείς; Aς το πάρουμε όμως από την αρχή.

Η 22χρονη λοιπόν που είναι Δίδυμος με Σελήνη στον Κριό, είναι πετυχημένο μοντέλο και θέλει να γίνει μεγάλη επιχειρηματίας.

Ο Ερμής επίσης στους Διδύμους σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα, φυσικά μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τις δημόσιες σχέσεις της, προχωρώντας σε επιχειρησιακά βήματα και μάλιστα μεγάλου βεληνεκούς. «Μεγάλη επιχειρηματίας» δηλώνει πως θέλει να γίνει το κορίτσι και με σύνοδο Αφροδίτης – Άρη – Δία στον Λέοντα πώς να το αποφύγει κιόλας!

Η παρουσία του Κρόνου όμως απέναντι στον Υδροχόο είναι τόσο ενδεικτική, που χρειάζεται επιεικώς σύνεση στις πολλές φιλοδοξίες της ζωής της.
Προς το παρόν όμως, έχει ήδη έχει δημιουργήσει δική της σειρά με τζίν που λέγεται «Rag And Bone».

Επίσης έκανε το ντεμπούτο της σαν ηθοποιός, παίζοντας στην ταινία «Gone Girl» που θα δούμε προσεχώς, του υπέροχου σκηνοθέτη Παρθένου David Fincher και δίπλα στον Λέοντα Ben Affleck και την Υδροχόο Rosamund Pike. Χωρίς να έχω άποψη από την ταινία, τολμώ να πω πως με τέτοιο χάρτη και η υποκριτική της ικανότητα θα είναι αξιόλογη.

Στο δε αφιέρωμα που της έκαναν οι «New York Times» δήλωσε πως τελικός σκοπός της είναι να κάνει το όνομα της brand.
Με σύνοδο Αφροδίτης – Άρη - Δία στον Λέοντα και Σελήνη στον Κριό, μια Δίδυμος μπορεί να καταφέρει να κάνει ολόκληρο το ονοματεπώνυμο τίτλο τραγουδιού, με πωλήσεις ανάλογες των Beatles.

Ο τίτλος λοιπόν φαίνεται να της ανήκει δικαίως, με την προκλητικά sexy εμφάνισή της να της δίνει bonus. Προσωπικά έχω τις ενστάσεις μου γύρω από την ομορφιά της, αλλά δεν ανήκω στον ανδρικό πληθυσμό. Το σίγουρο είναι πως η νεαρή ακόμα και αν δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης, προτίθεται να μπει σε βαθιά νερά και να κολυμπήσει μέχρι τελικής πτώσης.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved