Δεν θα πιστεύετε τι μυστικό κρύβει αυτή η φωτογραφία

Ο 29χρονος Πορτογάλος Samuel Silva είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και τον ελεύθερο χρόνο του δημιουργεί απίστευτα ρεαλιστικά πορτρέτα ανθρώπων αλλά και τοπία, χρησιμοποιώντας μόνο στιλό σε οκτώ διαφορετικά χρώματα.

Δεν θα πιστεύετε τι μυστικό κρύβει αυτή η φωτογραφία

«Κάθε σχέδιο μπορεί να πάρει από 5 έως 50 ώρες για να ολοκληρωθεί, ανάλογα με τις λεπτομέρειες που πρέπει να τονιστούν. Είναι ένα αρκετά... χρονοβόρο χόμπι, θα έλεγα», αναφέρει ο ίδιος σχετικά με την τέχνη του και συμπληρώνει:

«Δεν ανακατεύω τα χρώματα μεταξύ τους. Περνάω πρώτα τη μία απόχρωση και, καθώς στεγνώνει γρήγορα και δεν υπάρχει κίνδυνος μουντζουρώματος, χρησιμοποιώ τα άλλα χρώματα σε στρώματα, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της ανάμειξης...».

Ο Silva άρχισε να σχεδιάζει από τη νεαρή ηλικία των 2 ετών, αρχικά στα παιδικά μπλοκ ζωγραφικής και στη συνέχεια στο πίσω μέρος των τετραδίων του στο σχολείο, μέχρι που η σχεδίαση έγινε γι' αυτόν... εμμονή!

«Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι τα σκίτσα μου θα εντυπωσίαζαν τόσο. Σκεφτόμουν πάντα ότι μέ έναν και μόνο στιλό δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω αυτό που λέμε... καλλιτέχνης». Μάλλον, όμως, το αντίθετο συμβαίνει, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved