Dancing with the stars 4: Το φετινό show με αστρολογική ματιά και όχι μόνο

Μία Κριός, μία Παρθένος, μία Ζυγός, δύο Καρκίνοι και 3 Τοξότες, 3 Αιγόκεροι και 3 Ιχθύες, μονοπωλούν το ενδιαφέρον του φετινού show,

Dancing with the stars 4: Το φετινό show με αστρολογική ματιά και όχι μόνο

Η πρεμιέρα για το φετινό Dwts και μάλιστα φθινοπωρινή αυτή τη φορά, θα γίνει την Κυριακή στις 20 Οκτωβρίου στις 9.15 το βράδυ.
Στο ζώδιο του Ζυγού λοιπόν ανήκει η εκπομπή που έχει ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει πως δεν θα λείψει η καλαισθησία, τα πιο προσεγμένα σκηνικά, οι πιο αισθησιακές χορογραφίες και μια αύρα ευαισθησίας και έντονης καλλιτεχνικής κουλτούρας.
Άλλωστε το trailer της εκπομπής που επελέγη με τα κοστούμια εποχής, ταιριάζει απόλυτα με την αστρολογική της ταυτότητα.
Μια ανάσα λοιπόν πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή και σε αντίθεση με τη Σελήνη, οι εντάσεις που είναι φυσικό να υπάρχουν, μπορεί να είναι εντονότερες από το συνηθισμένο και οι σκέψεις να εκφράζονται όχι με τόση αβρότητα όπως παλιά.
Ωστόσο, η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να αποδειχτεί πολύ ευνοϊκή για το χορευτικό αυτό show, αποβάλλοντας κάθε διάθεση ανταγωνισμού και κόντρας μεταξύ των συμμετεχόντων.

Από την κριτική επιτροπή λείπει ο χαμογελαστός και ταλαντούχος Τοξότης Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ παραμένουν η Σκορπιός Galena Velikova, ο Κριός Γιάννης Λάτσιος, η Ταύρος Κάτια Δανδουλάκη και ο αγνώστου ζωδίου Αλέξης Κωστάλας.

Παρουσιάστρια φέτος η Σκορπιός, Δούκισσα Νομικού που αντικατέστησε τη Λιονταρίνα Ζέτα Μακρυπούλια, εφόσον οι λεκτικές ανταλλαγές με τον Γιάννη Λάτσιο κούρασαν ακόμα και τα πατώματα. Η ίδια παραμένει μια εκθαμβωτική ανάμνηση που δύσκολα θα καλυφθεί, διότι όλες οι Barbie δεν είναι ίδιες, (ευτυχώς και πώς να το κάνουμε)!

Στην αίθουσα της βαθμολογίας και σε αντικατάσταση του Δίδυμου Αργύρη Αγγέλου, η περσινή εντυπωσιακή νικήτρια Ζυγός, Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Οι διαγωνιζόμενοι φέτος είναι 8 γυναίκες και 6 άνδρες και τους οποίους θα δούμε με το ζώδιό τους παρέα, σαν το νούμερο των καλλιστείων στο χέρι.

Οι γυναίκες του show είναι:
Η Αιγόκερως παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, η Τοξότης πρώην star Ελλάς και μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή, η Παρθένος γυμνάστρια και ηθοποιός Γωγώ Μαστροκώστα, η Κριός τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, η Ιχθύς Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή, η επίσης Τοξότης τραγουδίστρια Χρύσπα, η Καρκίνος νέα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και η γνωστή σε όλους μας τραγουδίστρια Ζυγός Κωνσταντίνα.

Οι άνδρες της παρέας είναι οι εξής:
Ο Καρκίνος παρουσιαστής Άλεξ Κάβδας, ο Τοξότης τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα, ο νέος τραγουδιστής Ιχθύς Σάκης Αρσενίου, ο γνωστός σε όλους μας μόδιστρος Αιγόκερως Λάκης Γαβαλάς, ο Αιγόκερως ηθοποιός Θάνος Καληώρας και ο Ολυμπιονίκης μας Ιχθύς Μιχάλης Μουρούτσος.

Μία Κριός, μία Παρθένος, μία Ζυγός, δύο Καρκίνοι και 3 Τοξότες, 3 Αιγόκεροι και 3 Ιχθύες, μονοπωλούν το ενδιαφέρον του φετινού show, το οποίο βιάστηκε να κάνει την εμφάνισή του και δυσκολεύτηκε στη θετική ανταπόκριση των καλεσμένων.

Μήπως ο AΝΤ-1 που οι φιλοδοξίες του αυτή τη χρονιά έχουν εκτοξευτεί στα ύψη, θα έπρεπε να σκεφτεί πως εν όψει του «The Voice» που ετοιμάζει τον Νοέμβριο με πιθανότατη παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, άλλο ένα dwts τραβηγμένο λίγο από τα μαλλιά θα μειώσει το δημοφιλές αντίκτυπο του show;
Η συνέχεια και η απάντηση επί της οθόνης μας και εν αναμονή των αποφάσεων του καναλιού.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved