ΔΕΙΤΕ: Η πιο αηδιαστική κι επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο!

Αν νιώθετε ότι η δουλειά σας είναι άθλια, ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες ενός δύσμοιρου Ινδού, ονόματι Devi Lal...

ΔΕΙΤΕ: Η πιο αηδιαστική κι επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο!


Αυτός ο "δύτης των βόθρων" πληρώνεται περίπου 4,5 ευρώ την ημέρα για να βουτάει σχεδόν γυμνός μέσα στις ακαθαρσίες και να ξεβουλώνει του βόθρους του Νέου Δελχί.
Ο 43χρονος Devi παίρνει και μπόνους ένα μπουκάλι αλκοόλ για να ξεγελάσει την όσφρησή του πριν ξεκινήσει το μαρτύριο της καθημερινής του εργασίας...
Σύμφωνα με τα στοιχεία του σωματείου τους, το 70% αυτών των "οδοκαθαριστών" πεθαίνει κυριολεκτικά στη δουλειά
61 "δύτες" έχασαν τη ζωή τους μόνο το τελευταίο εξάμηνο!
Παρόλο που αυτή η πρακτική απαγορεύτηκε δια νόμου το 1993, η κυβέρνηση ακόμα χρησιμοποιεί εργάτες για να καθαρίζουν κατά αυτόν τον τρόπο τους βόθρους σε όλη τη χώρα, αναφέρει η Daily Mail.
Και δεν τους παρέχουν καν μία προστατευτική στολή. Έτσι, ο Devi και οι συνάδελφοί του είναι αναγκασμένοι να περνούν ώρες ολόκληρες μέσα στις ακαθαρσίες μόνο με το εσώρουχο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ινδία είναι μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως. Πρόσφατα η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει ένα κονδύλι 66 εκατομμυρίων ευρώ για μία διαστημική αποστολή στον Άρη.
Ωστόσο, το χάσμα πλουσίων και φτωχών είναι τεράστιο με ένα 37% των κατοίκων της χώρας να ζει κάτω από το όριο της φτώχιας και το 42,5% των παιδιών να υποφέρουν από υποσιτισμό.
Όπου φτωχός και η μοίρα του...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved