Copy of Δέσποινα Βανδή: Η νέα κολεξιόν της κομψής Καρκίνου

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η φετινή χειμερινή φωτογράφιση για την κολεξιόν (Χειμώνας 2013/2014), με μοντέλο την ίδια

Copy of Δέσποινα Βανδή: Η νέα κολεξιόν της κομψής Καρκίνου

Μέσα στη γενικότερη κρίση, δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που στράφηκαν στο χώρο της μόδας και μία από αυτούς είναι και η Καρκίνα, Δέσποινα Βανδή.
Μετά τις ανεπανάληπτες επιτυχίες με τον Αιγόκερω Φοίβο, που κανένα άλλο δίδυμο δεν αξιώθηκε να βιώσει, η Δέσποινα Βανδή προχώρησε από πέρσι στο σχεδιασμό δικών της ρούχων, συνεργαζόμενη με την Chip and Chip και βάζοντας την υπογραφή της σε αυτά.
Όπως ήταν αναμενόμενο τα ρούχα της έγιναν όλα sold out παρά τις τσουχτερές τιμές που δεν ταιριάζουν στο όνομα (Chip and Chip) και δεν αφορούσαν όλα τα πορτοφόλια.

Πριν λίγες μέρες όμως, ολοκληρώθηκε η φετινή χειμερινή φωτογράφιση για την κολεξιόν (Χειμώνας 2013/2014), με μοντέλο την ίδια. Όσο για τις τιμές, έχει φροντίσει να συμπεριλάβουν και τους κοινούς θνητούς.

Η Δέσποινα Βανδή σαν Καρκίνος με Ήλιο σε σύνοδο Ερμή ιδιομοιρίας στον Καρκίνο, μπορεί να δίνει προσωπικότητα στις πολλές της ευαισθησίες, βάζοντάς τις να λειτουργούν σε πολλά επίπεδα. Στο χτίσιμο της προσωπικότητας αυτής έχει δύο από τους καλύτερους πλανητικούς αρχιτέκτονες, τους Δία και Ουρανό σε σύνοδο ιδιομοιρίας στον Ζυγό και σε αρμονικότατη όψη με τους Ήλιο και Ερμή της.

Είναι φυσικό λοιπόν η τύχη να είναι με το μέρος της, η τάση για ανατροπές να είναι έντονη, ενώ οι ευαισθησίες να γίνονται εύκολα ανησυχίες, που βρίσκουν ανταπόκριση.
Η άριστη μαγείρισσα, η επιτυχημένη και ταλαντούχα τραγουδίστρια, η καλή σύζυγος και μητέρα και η σχεδιάστρια ρούχων, παρουσιάζει λοιπόν τη νέα της κολεξιόν που υπάρχει στο site του Chip and Chip.

vandi chart

Τα ρούχα της διακρίνονται από τον κλασικό ρομαντισμό του Καρκίνου, τη minimal αέρινη γραμμή της Αφροδίτης στους Διδύμους και ενίοτε την casual διάθεση του Άρη στον Τοξότη.
Δεν γνωρίζουμε αν η Σελήνη της είναι στον Ζυγό ή στον Σκορπιό αλλά η φαντασία στα ρούχα είναι ανύπαρκτη σχεδιαστικά και χρωματικά και το τρίγωνο των Ήλιου – Ερμή με τον Ποσειδώνα, είναι φανερό πως σε αυτόν τον τομέα δεν έχει καταφέρει να εκδηλωθεί.

Ωστόσο ο Δίας στο ζώδιό της και το πέρασμά του στο Λέοντα του χρόνου το καλοκαίρι, θα αρχίσει από τον Μάιο να της δείχνει την εύνοιά του, αφού 4 καθοριστικοί πλανήτες της θα βρίσκονται σε αναμονή άλλης μιας μεγάλης επιτυχίας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved