Τρίχρονο κοριτσάκι έφαγε κατά λάθος 37 μαγνητάκια!

Η μικρή Πέιτον Μπούσελ, μια μέρα, άρχισε να παραπονιέται ότι πονούσε το στομάχι της.

Τρίχρονο κοριτσάκι έφαγε κατά λάθος 37 μαγνητάκια!

Οι γονείς της νόμιζαν ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό.
Δεν περίμεναν όμως σε καμία περίπτωση ότι η αιτία του στομαχόπονου της κόρης τους θα ήταν 37 μαγνήτες ισχυρής ισχύος τους οποίους είχε καταπιεί και είχαν περάσει πλέον στο στομάχι και τα έντερά της.
Όταν το κοριτσάκι άρχισε να πονάει πολύ, οι γονείς της την έτρεξαν αμέσως στο νοσοκομείο όπου και της έγινε ακτινογραφία. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το στομάχι της περιείχε κάτι σαν κολιέ. Φυσικά δεν επρόκειτο για κολιέ αλλά για 37 στρογγυλά μαγνητάκια που λόγω έλξης, είχαν σχηματίσει έναν κύκλο και αυτός έμοιαζε πράγματι με κολιέ.
Δυστυχώς, τα πράγματα ήταν χειρότερα από ό,τι θα περίμεναν οι γονείς της καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς, οι μαγνήτες που είχε καταπιεί η Πέιτον, είχαν τρυπήσει ζωτικά της όργανα. Η μόνη λύση ήταν το χειρουργείο ώστε να μην κινδυνεύει η ζωή της.
Πράγματι, έτσι και έγινε. Η Πέιτον υπεβλήθη σε εγχείρηση κατά την οποία αφαιρέθηκαν οι μαγνήτες και πλέον η ίδια προσπαθεί να αναρρώσει από αυτή την περίπλοκη εγχείρηση. Μετά από μία τόσο δυσάρεστη εμπειρία, οι γονείς της λένε πως δεν θα ξαναβάλουν μαγνήτες μέσα στο σπίτι τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved