Το έριξε στο μπόντι μπίλντινγκ και σώθηκε από την ανορεξία

Από 500 θερμίδες τη μέρα τώρα καταναλώνει 5.000!

Το έριξε στο μπόντι μπίλντινγκ και σώθηκε από την ανορεξία


Κάποτε ζύγιζε κάτι παραπάνω από 41 κιλά, όμως τώρα σηκώνει πολύ περισσότερα.

Η 35χρονη Lisa Cross από το Πλίμουθ μισούσε το σώμα της όταν ήταν στην εφηβεία και ψώνιζε από το τμήμα παιδικών στα καταστήματα, επειδή ήταν πολύ αδύνατη.

Από τη στιγμή που ανακάλυψε τον κόσμο του... γυναικείου μπόντι μπίλντινγκ, σταμάτησε να υποσιτίζεται και άρχισε να τρώει μέχρι και δέκα γεύματα την ημέρα.

Τώρα δηλώνει πως νιώθει πιο υγιής και σέξι από ποτέ.

Λαμβάνει καθημερινά 5.000 θερμίδες, τρώγοντας βρώμη, ρύζι, πρωτεϊνικά ροφήματα, γαλοπούλα, μπριζόλες, μπρόκολο και δυναμωτικά ποτά.

«Η στάση μου απέναντι στη διατροφή έχει αλλάξει. Δεν τρώω για τη γεύση, αλλά γιατί βλέπω το φαί ως καύσιμο για τον οργανισμό μου. Κάποτε φοβόμουν ότι το φαγητό μού έκανε κακό. Είχα φτάσει σε σημείο να καταναλώνω μόνο 500 θερμίδες την ημέρα. Τώρα τρώω σχεδόν 5.000 θερμίδες τη μέρα» είπε η ίδια στη Daily Mail.

«Μπορεί να έτρωγα ένα μικρό κομμάτι φρούτου το πρωί και μετά περνούσα όλη την υπόλοιπη μέρα με νερό. Αρνιόμουν να φάω μπροστά σε άλλους και συνεχώς εφεύρισκα δικαιολογίες για να μην βρίσκομαι στο σπίτι την ώρα του φαγητού» πρόσθεσε.

Μια μέρα ξαφνικά, ενώ έκανε μπάνιο, παρατήρησε ότι έπεφταν μεγάλες τούφες από τα μαλλιά της.

«Αυτό με ξύπνησε. Δεν είχα ενέργεια καθόλου, με πονούσαν οι αρθρώσεις μου και πονούσε το σώμα μου. Αποφάσισα ότι ή θα γινόμουν καλύτερα, ή θα χειροτέρευα μέρα με τη μέρα» συνέχισε η νεαρή γυναίκα.

Όμως έχοντας περάσει τόσο καιρό φοβούμενη το φαγητό, η Lisa δεν ήξερε τι να φάει. Άρχισε να πίνει ενεργειακά ποτά και αναψυκτικά, όμως δυσκολευόταν ακόμη να φάει.

Όταν μετακόμισε στην Ιαπωνία για να διδάξει Αγγλικά γνώρισε έναν ιάπωνα μπόντι μπίλντερ, ο οποίος έγινε και σύντροφός της. Τότε ανακάλυψε την αξία της τροφής ως καύσιμο για τον οργανισμό και άρχισε να κάνει βάρη.

Στον πρώτο διαγωνισμό που συμμετείχε (NABBA Universe) η Lisa βγήκε δεύτερη. Την επόμενη χρονιά κέρδισε στον τελικό UK BFF ενώ φέτος ελπίζει ότι θα πραγματοποιήσει τον επόμενο στόχο της, που δεν είναι άλλος από το διεθνή διαγωνισμό Ms Olympia.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved