Ετοιμάζεται ο πρώτος «αόρατος» ουρανοξύστης στον κόσμο!

Ονομάζεται «Infinity Tower» και έλαβε έγκριση για να κατασκευαστεί στη Σεούλ με σκοπό να δεσπόζει στον ορίζοντα της πρωτεύουσας της Νότιας Κορέας, κοντά στο αεροδρόμιο.

Ετοιμάζεται ο πρώτος «αόρατος» ουρανοξύστης στον κόσμο!

Πρόκειται για μια δομή που θα φτάνει τα 450 μέτρα σε ύψος, με βασικά υλικά κατασκευής το μέταλλο και το γυαλί, ενώ βασικό χαρακτηριστικό του είναι η μαγική ικανότητά του να εξαφανίζεται! Μάλιστα, καλά διαβάστε...

Ο ουρανοξύστης θα διαθέτει μια σειρά από ειδικά LEDs και ένα σύστημα προηγμένης τεχνολογίας καμερών που θα του επιτρέπουν μέσω ειδικού προγράμματος υπολογιστών να εξαφανίζεται από τον ορίζοντα! Ή καλύτερα, να δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι εξαφανίζεται...

Η κατασκευή του αναμένεται να ξεκινήσει τάχιστα στην περιοχή Yongsan, στα περίχωρα της Σεούλ και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να αποτελέσει ένα εντυπωσιακό ψυχαγωγικό κέντρο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, διαθέτοντας μάλιστα το δεύτερο (μετά το Canton Tower στην Guangdong της Κίνας, ύψους 488 μέτρων) ψηλότερο «κατάστρωμα» παρατήρησης στον κόσμο, 392 μέτρα πάνω από το έδαφος.
Το αρχιτεκτονικό γραφείο GDS Architects που ανέλαβε το σχεδιασμό και την κατασκευή έχει αρκετές «περγαμηνές» στο παρελθόν του, κατασκευάζοντας εντυπωσιακούς ουρανοξύστες ανά τον κόσμο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved