Λάμπης Λιβιεράτος: Πολύ Κριός για να πεθάνει

Πώς ένας Κριός με σύνοδο Ήλιου - Άρη έφτασε σε τέτοια απόγνωση;

Λάμπης Λιβιεράτος: Πολύ Κριός για να πεθάνει


Η είδηση για την απόπειρα αυτοκτονίας του αγαπητού τραγουδιστή που τον θυμόμαστε για το λαμπερό του χαμόγελο και εκείνη την τσαχπινιά στα μάτια, που απόδιωχνε ολόκληρα χρόνια τη μελαγχολία που τον πολιορκούσε, έπεσε σαν βόμβα στ αυτιά μας.
Δυσάρεστη και μελαγχολική η είδηση όπως κάθε ανάλογη, για έναν άνθρωπο που είχε μια επιτυχημένη καριέρα, μια τόσο όμορφη οικογένεια, μια οικονομική διαφάνεια και μια γοητευτική εξωτερική εικόνα.

Να όμως που όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος και ο δυναμικός Κριός λύγισε από την αυτοκτονία του αδερφού του, το χωρισμό του με την Εύη Αδάμ και την οικονομική καταστροφή που επήλθε από τις επενδύσεις του.

Το αδηφάγο τέρας της κατάθλιψης τον ώθησε να καταπιεί χάπια και να σωθεί από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ψάχνοντας πλέον ψυχιατρική κλινική για να νικήσει το θηρίο.
Παρόλη την άγνωστη ώρα γέννησης που θα διαφώτιζε πλήρως την κατάσταση, μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί πώς ένας Κριός με σύνοδο Ήλιου - Άρη ήρθε σε τέτοια απόγνωση; Διότι αν μη τι άλλο, αυτή η όψη φημίζεται για τη θέληση, το πάθος, τη δύναμη και το κουράγιο που μπορεί ένας άνθρωπος να εμφανίσει στην προσωπική του ζωή.

Η πρόκληση λοιπόν αυτής της όψης, εξαντλήθηκε από τη σύνοδο της Σελήνης στην Παρθένο με Ουρανό και Πλούτωνα και την πιθανότατη αντίθεση με τον Κρόνο και τον Ερμή σε σύνοδο ιδιομοιρίας απέναντι στους Ιχθύες.

Το γεγονός αυτό, εκτός από το ότι μας επιβεβαιώνει πως ένα ωροσκόπιο είναι σύνθεση και όχι μεμονωμένα δεδομένα, δείχνει το βάρος που κουβαλάει και κάποια στιγμή θα τον λύγιζε.
Η επιρροή της Πανσελήνου στους Ιχθύες (σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Κρόνο του) έγινε αρωγός μιας απόφασης που τελικά δεν εκπληρώθηκε, ίσως γιατί το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία παίζει έναν σοβαρά εξισορροπητικό ρόλο στο ωροσκόπιό του.

Ο Ποσειδώνας από την 22η μοίρα του Σκορπιού πρόσφερε τη λύση των χαπιών στον Ερμή του και ο προοδευμένος Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα του, τα πήρε σαν λύση σωτηρίας.
«Μπαμ και κάτω» τραγουδούσε κάποτε ο συμπαθής τραγουδιστής και ο ίδιος προφητικός τίτλος που τότε του χάριζε χρυσούς δίσκους, τώρα τον έκανε έναν αυτόχειρα ευτυχώς αποτυχημένο.

Καλή ανάρρωση και γρήγορη επανένταξη ευχόμαστε, αναλαμβάνοντας τα ηνία ο Κριός για να ηγηθεί στην αποθεραπεία του.

livieratos chart

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved