O Παρθένος Mickey Rourke και η προσφορά του στα αδέσποτα

Ο διάσημος ηθοποιός με άλλους δύο πλανήτες στην Παρθένο προσφέρει 250.000 δολάρια και θέλει να μαζέψει άλλα 1.500.000

O Παρθένος Mickey Rourke και η προσφορά του στα αδέσποτα

Η είδηση για τον αφανισμό όλων των αδέσποτων στη Ρουμανία έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Στο Facebook και στο Twiter η κατακραυγή είναι συντριπτική, ενώ εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κινητοποιηθεί όπως μπορεί ο καθένας για να σταματήσει αυτό το έγκλημα.

Μέσα σε αυτούς ο διάσημος Mickey Rourke που σαν καλός Παρθένος, ζώδιο της προσφοράς με φιλοζωικές προεκτάσεις, με Σελήνη και Ερμή στην Παρθένο, σκέφτηκε να προσφέρει 250.000 δολάρια και να προσπαθήσει να συγκεντρώσει ενάμισι εκατομμύριο ευρώ για να χτιστεί ένα καταφύγιο αδέσποτων σκύλων στη χώρα.

Μάλιστα θα γίνει σε μέγεθος γηπέδου, όπου θα μπορούν να στεγαστούν όσα ζώα δεν βρίσκουν στέγη, ενώ θα υπάρχουν κτηνίατροι και εθελοντές, που θα τα περιθάλπουν.
Ήδη η ανταπόκριση είναι μεγάλη και ο ίδιος υιοθέτησε το πρώτο σκυλάκι του, ενώ προτίθεται να πηγαίνει συχνά στη Ρουμανία για να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Η ευαισθησία του πρωταγωνιστή της αλησμόνητης ταινίας της δεκαετίας του '80 «9 1/2 βδομάδες» απορρέει στο χάρτη του από το ζώδιο της Παρθένου και τους πλανήτες σε αυτό, αλλά και τον Άρη στον 6ο οίκο, σε τετράγωνο με τον Ερμή κυβερνήτη του Ήλιου και του ωροσκόπου του.

Αυτή η όψη είναι που έχει οδηγήσει τον αγαπητό ηθοποιό σε θυμωμένα ξεσπάσματα κατά καιρούς, που όμως εν προκειμένω, υποκίνησαν τη θέρμη του για να επέμβει εποικοδομητικά.
Το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα με τον Πλούτωνα να κυβερνά τον 6ο οίκο, δείχνει πως μια τέτοια επένδυση δεν μπορεί να του αποφέρει χρηματικές απολαβές, αντίθετα μάλιστα, αλλά η σύνοδος του διελαύνοντα Δία από τον Ουρανό του κυβερνήτη του 10ου οίκου, μπορεί κάλλιστα να τονώσει τη φήμη του εν όψει και της νέας του ταινίας «Dead in Tombstone».

Η κίνηση αυτή θα ωφελήσει και τα δύο μέρη, εφόσον και αυτός επιστρέφει στο προσκήνιο ανανεωμένος, αφήνοντας πίσω και τις συνέπειες της συνόδου της Αφροδίτης με Κρόνο και Ποσειδώνα στο Ζυγό, με τα ολέθρια αποτελέσματα των πλαστικών και τα ζώα θα γλιτώσουν από τα απάνθρωπα ένστικτα κάποιων ανθρώπων.
Αλήθεια η φιλόζωη Brigitte Bardot θα κάνει κάποια ανακοίνωση να απολαύσουμε ξανά το μοναδικό χαμόγελό της;

rourke chart

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved