Ελισάβετ Κατσαμάκη: Η Αιγοκερίνα που αναρριχάται στις Ευρωπαϊκές πασαρέλες

Η Κρητικιά με τη Σελήνη στο Σκορπιό αποφάσισε να πάρει το αίμα της πίσω

Ελισάβετ Κατσαμάκη: Η Αιγοκερίνα που αναρριχάται στις Ευρωπαϊκές πασαρέλες


Πανύψηλη, λεπτή, μελαχρινή, με μια ομορφιά που θυμίζει αρχαία Ελληνίδα σε δωρική βερσιόν, ο λόγος για την Κρητικιά Ελισάβετ Κατσαμάκη που έχει γοητεύσει τον Ευρωπαϊκό χώρο του modeling.

Το γραφείο της τράπεζας όπου εργάζονταν μετά τις σπουδές της στα οικονομικά, είχε γεμίσει προτροπές και κομπλιμέντα, που δεν άφηναν αδιάφορη την αισθησιακή και φιλόδοξη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης στον Αιγόκερω.

Έτσι λοιπόν, με τη βοήθεια του εξαγώνου με τον Άρη από το Σκορπιό, θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της, αλλά η εγχώρια κριτική ήταν απογοητευτική, καθώς κανείς δεν έκρινε πως θα μπορούσε να γίνει μοντέλο.
Βάζοντας σε εφαρμογή τη σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα στο Σκορπιό
με πείσμα και τάση πάρει το αίμα της πίσω, έστειλε τις φωτογραφίες της στη Γερμανία, όπου η ανταπόκριση ήταν άμεση.
Μάζεψε λοιπόν τις βαλίτσες της, τις γέμισε με όνειρα και προσδοκίες και με το ακριβέστατο εξάγωνο Δία – Ουρανού, που φέρνει τα απροσδόκητα στα πόδια της, μετακομίζει στη Γερμανία.

«Όταν προσπάθησα να ξεκινήσω στην Ελλάδα, μου είπαν ότι δεν μπορούσα να γίνω μοντέλο και έτσι πλήρωσα για τις πρώτες μου φωτογραφίες, τις οποίες έστειλα μόνη μου σε πρακτορεία στη Γερμανία. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και έτσι έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο Μόναχο της Γερμανίας απ' όπου και ξεκίνησα» λέει η ίδια.

Έκτοτε τα πράγματα πήραν το δρόμο τους με φωτογραφίσεις σε Γαλλικά περιοδικά, συνεργασίες με μεγάλους οίκους όπως Donna Karan και Lancôme και την αποδοχή των Γάλλων για διαβατήριο, σε πολλά προσεχή ταξίδια στο χώρο της. Παράλληλα έχει κάνει φωτογραφήσεις για μεγάλη μάρκα ιταλικών εσωρούχων, ενώ φωτογραφίες της έχουν συμπεριληφθεί σε βιβλίο μαζί με μεγάλα μοντέλα όπως η Carre Otis, η Dita Von Teese, η Fernanda Tavares και η Irina Shayk.

Η ίδια ονειρεύεται να δοκιμάσει άλλες διεθνείς αγορές όπως Λονδίνο και Νέα Υόρκη, ενώ μιλάει και για το πάθος της για το σινεμά, με το οποίο θέλει να ασχοληθεί μετά το μόντελινγκ.
Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο ακολουθώντας το μοτίβο των περισσότερων μοντέλων, που προκατασκευάζουν το δρόμο της υποκριτικής ξέροντας πως θα περάσει γρήγορα η μπογιά τους.
Εκείνη όμως προχωρά ακάθεκτη με τον Δία απέναντι από τον Ήλιο και την Αφροδίτη της να τη φέρνει στο προσκήνιο και τον Κρόνο να δημιουργεί τις προοπτικές της καταξίωσής της.
Το συμπέρασμα είναι πως η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της απαξιώνοντάς τα, τη στιγμή που αλλού η λαιμαργία, παίρνει τη μορφή αποδοχής.
Και επειδή είναι πράγματι εξαιρετική, ας την απολαύσουμε!

Σχετικά άρθρα

Ελισάβετ Κατσαμάκη: Γνωρίστε την Ελληνίδα μοντέλα που σαρώνει στο Παρίσι!!!

katsamaki chart

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved