Ναταλία Γερμανού και Μάνος Ιωάννου: Έρωτας εξ... Ουρανού

Η Καρκίνος Ναταλία και ο Αιγόκερως Μάνος επιβεβαιώνουν την έλξη των αντιθέτων

Ναταλία Γερμανού και Μάνος Ιωάννου: Έρωτας εξ... Ουρανού

Να λοιπόν που για άλλη μια φορά η επιτυχημένη παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας για την επαγγελματική, αλλά και για την προσωπική της ζωή.
Η αποχώρησή της από την εκπομπή Μες στην καλή χαρά του Alpha, την έφερε «μες στην καλή χαρά» στον Ant-1 και η χαρά επεκτάθηκε, καθώς βρέθηκε και στην αγκαλιά του νέου της αγαπημένου, ηθοποιού Μάνου Ιωάννου.

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Αιγόκερως φούντωσε η αντίθεση και είπαν να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον.
Φυσικά τα 23 χρόνια διαφοράς μεταξύ τους μόνο συμπληρωματική ένδειξη δεν αποτελούν, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά στην αυστηρά ερωτική πλευρά της σχέσης.
Δηλώνοντας όμως ερωτευμένοι, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, ουδείς λόγος αμφισβήτησης υπάρχει.

Κεραυνοβόλος ο έρωτας λοιπόν και πώς να μην ήταν, με τον Ουρανό να προκαλεί συμφόρηση στο πέρασμα της Ναταλίας, μπροστά από τον ανυποψίαστο Μάνο.
Αντίθεση ο Ήλιος τους, αντίθεση και οι Σελήνες τους, με τους Ήλιους και των δύο να σχηματίζουν τέτοιες όψεις , που δίνουν την εντύπωση πως ανυπομονούν να χορτάσουν ο ένας τον άλλον.
Η θέση του Δία στον Καρκίνο, είναι σίγουρο πως βοηθάει την υπερβολή και τον ενθουσιασμό σε ένα αποφασιστικό μπάντζι τζάμπινγκ σχέσης αυτή την εποχή, καθώς βολτάρει πάνω από τον Ερμή και την Αφροδίτη της Ναταλίας, ρίχνοντας από αντικριστά και τα βέλη του στον Ήλιο του Μάνου, ενεργοποιώντας και το γενέθλιο τετράγωνο ακριβείας του με τον Δία.
Πληθωρικά λοιπόν όλα για το ζευγάρι, με τον Μάνο Ιωάννου να είναι πιο εκδηλωτικός έχοντας και την αυτοπεποίθηση του νέου που σχετίζεται με μια γυναίκα 23 έτη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή από εκείνον.

nat3

Θα μου πείτε ποιός νοιάζεται γι' αυτές τις λεπτομέρειες όταν οι άνθρωποι περνάνε καλά;
Η Ναταλία δηλώνει πως θέλει να περνάει καλά και της αρκεί να συνεννοείται και να έχει πράγματα να πει με τον άλλον. Ο ωροσκόπος της στον Τοξότη και η Σελήνη στον Κριό πείθουν για το παραπάνω με το παραπάνω, αλλά σαν Καρκίνος με Αφροδίτη στον Καρκίνο στον 8ο οίκο, η μητρική της πλευρά κοντράρεται με την εφηβική ιδιοσυγκρασία, που δεν θέλει να αφήσει ούτε στιγμή.
Η αντίφαση είναι πάλι εδώ λοιπόν και της ευχόμαστε να απολαύσει και αυτή τη φάση!

Διαβάστε επίσης

Ιωάννου: Ο σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού αποκαλύπτει: «Είμαι ερωτευμένος. Θα ήθελα να κάνω παιδιά σύντομα»

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved