Scarlett Johansson: Νέα ταινία και γάμος για την σέξι Τοξοτίνα;

Η γυναίκα που διχάζει την κρίση του κοινού, μπορεί να στόλισε το χέρι της με το υπέροχο δαχτυλίδι αλλά όπως φαίνεται αστρολογικά, θα αργήσει να φορέσει νυφικό.

Scarlett Johansson: Νέα ταινία και γάμος για την σέξι Τοξοτίνα;


Η εντυπωσιακή Αμερικανίδα που οφείλει τη Σκανδιναβική ηρεμία και ιδιαίτερη ομορφιά της στο Δανό πατέρα της, προσανατολίζεται σε δεύτερο γάμο σε ηλικία μόλις 29 ετών.
Μετά την άδοξη κατάληξη με τον Καναδό ηθοποιό Ryan Reynolds, φόρεσε στο χέρι της το λαμπερό vintage δαχτυλίδι που της χάρισε ο αγαπημένος της Γάλλος δημοσιογράφος Romain Dauriac και δέχτηκε την πρόταση γάμου του.

Παράλληλα η νέα της ταινία «Under the Skin» που προβάλλεται στο φεστιβάλ της Βενετίας προκάλεσε ακραίες αντιδράσεις, από γιουχαϊσματα έως υποκλίσεις.
Η ανήσυχη Τοξοτίνα με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στο Σκορπιό, δηλώνει πως αποφεύγει να δίνει τροφή στα μέσα για την ιδιωτική της ζωή, αλλά δεν πείθει και πολύ, εφόσον υπερασπίζεται ακάθεκτη ένα υπερτονισμένο εγώ, με πολλά αδιαπραγμάτευτα στοιχεία. (Υπερβολικές αντιδράσεις, μηνύσεις, ίντριγκες, μυστικοπάθειες, μεταμορφώσεις)

Ο τονισμένος 12ος οίκος με σύνοδο Ήλιου – Σελήνης – Κρόνου στο Σκορπιό, φρενάρει την αυθόρμητη φύση του Τοξότη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν την κάνει να αποφεύγει τις μετωπικές συγκρούσεις.
Πληθωρική και επεκτατική με τον κυβερνήτη του Ήλιου και του ωροσκόπου της Δία σε σύνοδο με την Αφροδίτη της, η Johansson ξέρει πώς να κερδίζει αυτό που θέλει.
Το θέμα είναι η διαχείριση των κεκτημένων της, με το τετράγωνο του Άρη κυβερνήτη του 5ου οίκου της (έρωτας δημιουργία) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα να εξουσιάζει ανθρώπους και καταστάσεις, δημιουργώντας συχνά αδιέξοδα.
Η γυναίκα που διχάζει την κρίση του κοινού, μπορεί να στόλισε το χέρι της με το υπέροχο δαχτυλίδι του Dauriac, αλλά όπως φαίνεται αστρολογικά τουλάχιστον, θα αργήσει να στολίσει και το κορμί της με ένα ανάλογο νυφικό.

Πραγματικά θα ήταν έκπληξη αν παντρεύονταν μέσα σε διάστημα ενός χρόνου και πριν ο Δίας περάσει στο Λέοντα τον Ιούνιο του 2014.
Ωστόσο δεν γνωρίζουμε και τα στοιχεία του γαμπρού για να ολοκληρωθεί το παζλ.

Προς το παρόν όμως, ο Δίας στον Καρκίνο έστρωσε το έδαφος με τη διέλευσή του απέναντι από το Δία και την Αφροδίτη της και ο Κρόνος προχωρά με καλές προθέσεις.
Όσο για την ταινία ή θα ξελογιάσει σαν εξωγήινη, ή θα βαρύνει κάποια στομάχια από την πλήξη. Το επίσημο trailer πάντως είναι επιεικώς μη διαφωτιστικό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved