Δεν μπορεί να αγκαλιάζει τον γιο της γιατί είναι επικίνδυνο!

Μετά από εννιά μήνες εγκυμοσύνης η Daniela Brine, δεν μπορεί να αγκαλιάσει τον νεογέννητο γιο της!

Δεν μπορεί να αγκαλιάζει τον γιο της γιατί είναι επικίνδυνο!

Και αυτό γιατί o μικρός Anthony έχει μία σπάνια δερματική ασθένεια η οποία δεν θα «αφήνει» ούτε τους ίδιους του τους γονείς να τον αγκαλιάζουν αν πρώτα δεν πάρουν κάποιες προφυλάξεις.

Ο μόλις 18 μηνών Anthony, γεννήθηκε με μία ανίατη ασθένεια όπου το δέρμα με το παραμικρό κάνει φουσκάλες και πληγές που προκαλούν πόνο.
Οι γιατροί είπαν στην Daniela και τον σύζυγό της Richard Brine πώς πρέπει να κρατούν το μωρό τους με τέτοιο τρόπο ώστε να μην του προκαλούν κακό.

«Μου ραγίζει την καρδιά που δε μπορώ να αγκαλιάσω όπως θέλω το όμορφο αγοράκι μου» λέει με δάκρυα στα μάτια η μαμά του μικρού και προσθέτει «Με το παραμικρό βγάζει φουσκάλες... Ακόμα και τα γαντάκια που του φοράμε για να μην μπορεί να ξύνεται δεν βοηθούν 100%.»

Επίσης όπως με απελπισία αποκαλύπτει η Daniela, ο μικρός κάποιες φορές βγάζει φουσκάλες στο λαιμό του ή στο εσωτερικό των ματιών του όπου δεν μπορούν να επέμβουν όπως σε άλλα σημεία με βελόνες για να τις σκάσουν.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο μικρός θα αποκτήσει καρκίνο του δέρματος ενώ θα ζήσει περίπου 30 χρόνια...

Όμως η Daniela και ο Richard που έχουν άλλο ένα παιδάκι ζουν με την ελπίδα ότι με τον καιρό θα βρεθεί θεραπεία για τον Anthony, που βασανίζεται τόσο πολύ...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved