Αντώνης Κανάκης και Κλέλια Ρένεση: Μια υδροχοϊκή υπόθεση

Σίγουρα πρόκειται για ένα ταξιδιάρικο ζευγάρι που ο ένας έλκεται από την ανεξάρτητη φύση του άλλου.

Αντώνης Κανάκης και Κλέλια Ρένεση: Μια υδροχοϊκή υπόθεση

Οι δυο τους έσμιξαν με αφορμή της συμμετοχής εκείνης στο video clip του τραγουδιού του Αντώνη Κανάκη με τίτλο «Όταν θα μπορέσεις» στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη.
Το video clip κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου και πρόκειται για ένα νοσταλγικό, ρομαντικό, προτρεπτικό τραγούδι με ηλεκτρονικούς ήχους που τραγουδά η Αννυ Μπέρκα, στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης έβγαλε όλο το δυναμικό της Σελήνης του στους Ιχθύες.
Έκτοτε είναι αχώριστοι μετά την πρόσκληση του παρουσιαστή να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του στη Χαλκιδική τον Ιούνιο.

Το Υδροχοικό ταμπεραμέντο αφυπνίστηκε και οι δύο ομοζωδιακοί ενθουσίασαν ο ένας τον άλλον. Είναι πολλοί οι λόγοι (πέρα από την ομορφιά της) που μπορεί κάποιος να ενθουσιαστεί από την Κλέλια Ρένεση η οποία καταξιώθηκε στις προτιμήσεις μας μέσα από τη σειρά της Μυρτώς Κοντοβά «Μίλα μου βρώμικα».
Σαν Υδροχόος με Σελήνη στο Λέοντα σε αντίθεση με Ήλιο σε 4ο – 10ο γωνιακούς οίκους και Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με Πλούτωνα, γίνεται εύκολα πόλος έλξης των πιο εκκεντρικών προτιμήσεων.

Η Αφροδίτη κυβερνά τον ωροσκόπο της (Ταύρος), σχηματίζοντας τετράγωνο και με Άρη και Κρόνο, γεγονός που μαζί με τον υπερτονισμένο 6ο εργασιακό της οίκο που επίσης κυβερνά η Αφροδίτη, οι σχέσεις μέσα από τη δουλειά της είναι κάτω παραπάνω από πιθανές και συχνές.
Η εσωτερική της ένταση σε συνδυασμό με τον ανήσυχο χαρακτήρα και τη σκανδαλώδη θηλυκότητα που αποπνέει, την κάνουν να μην περνά ποτέ απαρατήρητη.

Πόσο μάλλον στα επιλεκτικά μάτια του Υδροχόου Αντώνη Κανάκη που η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στον Σκορπιό, έλκεται σαν μαγνήτης από την Αφροδίτη της στον Αιγόκερω, εκτιμώντας και χορηγώντας το ριζοσπαστικό εξάγωνο Ερμή – Ουρανού με την αρμονική θέση ιδιομοιρίας του Δία του.
Σίγουρα πρόκειται για ένα ταξιδιάρικο ζευγάρι που ο ένας έλκεται από την ανεξάρτητη φύση του άλλου.
Ωστόσο μέχρι στιγμής μόνο οι φήμες λένε πως είναι ζευγάρι και οι φωτογραφίες από τις απεγνωσμένες κάμερες που κυκλοφορούν, δεν είναι καθόλου διαφωτιστικές.
Έως «ότου θα μπορέσουν» θα ενημερώσουν πώς αντιλαμβάνονται οι ίδιοι τη σχέση τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved