Ποιά είναι τα υποψήφια κορίτσια του φετινού ΟΛΑ του ΑNT1;

Η Αιγόκερως, Μαίρη Συνατσάκη που ήρθε από το Mega ή η Παρθένος, Φλορίντα Πετρουτσέλι από το Star;

Ποιά είναι τα υποψήφια κορίτσια του φετινού ΟΛΑ του ΑNT1;

Μετά το μπαράζ μεταγραφών του Ant-1, το κανάλι θα πρέπει να αρχίσει να τοποθετεί τα νέα του αποκτήματα και μία από τις σκοτούρες του είναι και η φετινή παρουσιάστρια της πολυετούς εκπομπής «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή.

Μετά την ξανθιά Σκορπίνα Δούκισσα Νομικού, αναμένεται να δούμε στην καρέκλα της μια μελαχρινή, που θα ανήκει σε γήινο ζώδιο.
Υποψήφιες λοιπόν είναι η Αιγόκερως Μαίρη Συνατσάκη που ήρθε από το Mega και η Παρθένος Φλορίντα Πετρουτσέλι από το Star.

Οι δυο τους έχουν ανάλογη εμπειρία, εφόσον η πρώτη υπήρξε ξανά στην παρέα Λιάγκα – Σκορδά και η δεύτερη στην «Πρωινή Μελέτη».
Το θέμα είναι ποια θα επιλέξει το κανάλι για την πρωινή και ποια για τη βραδινή εκπομπή.
Όποια και να επιλέξει πάντως, η αντικατάσταση των ξανθιών Δούκισσας Νομικού και Σάσας Σταμάτη στα μάτια μας, αποτελεί ένα βήμα προόδου διότι το τόσο επιτηδευμένο στυλ της πρώτης και το τόσο αλαζονικό της δεύτερης, είχαν κουράσει.

andro1

Μεγάλη ανανέωση λοιπόν για την καινούργια σεζόν και για το κανάλι, αλλά και προσωπικά για τις υποψήφιες και τις εκπομπές που θα τις φιλοξενήσουν.
Η ονειροπόλα, φιλόδοξη και ευπροσήγορη Μαίρη Συνατσάκη που έχει καταφέρει να είναι τόσο συμπαθής και παράλληλα τόσο ενεργητική με τον Ήλιο της σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Άρη σε εξάγωνο ιδιομοιρίας με τον Ποσειδώνα, διαθέτει έναν προσωπικό μαγνητισμό που καλύπτει πολλές ανάγκες. Η τάση της να μην προκαλεί με χαρακτηρισμούς και παράλληλα να δίνει το στίγμα της, καταφέρνοντας την πλήρη ισορροπία μέσα από το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα, την κάνει φαβορί και περιζήτητη για τέτοιου είδους παρουσιάσεις, διότι πήξαμε στην άσκοπη ειρωνεία, στο δηλητήριο και στη χαζομάρα, που κάποιοι νομίζουν ακόμα πως φέρνουν τηλεθέαση.

Florida

Από την άλλη η Παρθένος νεοεμφανισθείσα Ελληνοιταλίδα Φλορίντα Πετρουτσέλι με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο φαίνεται να διαθέτει την απαιτούμενη διανοητική δραστηριότητα αλλά και την επικριτική ματιά, τόσο όσο χρειάζεται για να κάνει επιτυχημένους σχολιασμούς.

Το γεγονός πως η σύνοδος βρίσκεται σε αρμονική επιρροή με τον Κρόνο, της δίνει άλλο πλεονέκτημα, εκείνο της σοβαρής παρουσιάστριας, που δεν αρκείται στο ρόλο της γλάστρας λόγω της ομορφιάς της.
Όσο για την Αφροδίτη στο Λέοντα, έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα ατού, στην εντυπωσιακή της εικόνα. Το πρόβλημα της συγκεκριμένης είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που σε συνδυασμό με το υπόλοιπο ωροσκόπιο, την κάνει περισσότερο επιφυλακτική, διστακτική και εγκρατή από όσο θα έπρεπε.

Με τους άλλους δύο επικεφαλείς της εκπομπής να ανήκουν και αυτοί στα ζώδια του Αιγόκερω και της Παρθένου, όποια και αν είναι η επιλογή, ας φροντίσουν να μη μας προσγειώσουν απότομα, διότι τα κορμιά που λικνίζονται ξαφνικά ανάμεσα στα διαλλείματα, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την ενδεχόμενη βαρεμάρα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved