Penelope Cruz και Javier Bardem: Για δεύτερη φορά γονείς

Ή αλλιώς Αγγλία - Ισπανία 1 - 1

Penelope Cruz και Javier Bardem: Για δεύτερη φορά γονείς


Την ώρα που η Αγγλία είχε στρέψει επάνω της το ενδιαφέρον των media και εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο με την αναμενόμενη γέννηση του
βασιλικού μωρού, στην Ισπανία ένα άλλο διάσημο ζευγάρι έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Για την Ταύρο Penelope Cruz και τον Ιχθύ Javier Bardem που θέλουν να κρατάνε χαμηλούς τόνους και απόλυτη στάση στο θέμα της ιδιωτικότητας, η γέννηση του παιδιού τους κάτω από αυτή τη σύμπτωση, τους απάλλαξε από το άγχος της media αναζήτησης, που σε άλλη περίπτωση δεν θα είχε περάσει στα πιο ψιλά γράμματα.

Αργά το απόγευμα λοιπόν στις 22 Ιουλίου και μέσα στην Πανσέληνο, ήρθε και η κόρη για να συμπληρώσει την όμορφη οικογένεια, μετά το δίχρονο γιό τους.
Το κοριτσάκι αν έχει γεννηθεί από τις 5.56 το απόγευμα και μετά, ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, ενώ αν γεννηθεί πιο πριν θα είναι Καρκίνος.

Η πληροφορία όμως για τη γέννηση αργά το απόγευμα, δείχνει κατά πάσα πιθανότητα το ζώδιο του Λέοντα.

Τα δύο διάσημα μωρά έχουν να αντιμετωπίσουν τη δυσαρμονική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο που φυσικά θα την εκφράσουν το καθένα με τον τρόπο του και τους πιθανότατα διαφορετικούς ωροσκόπους τους.
Το γεγονός πως ο Ήλιος της μικρής είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη της μητέρας της και σε συνάφεια με τη Σελήνη του πατέρα, δείχνει τη συναισθηματική σύνδεση με τους γονείς της και την κληρονομικότητα των ταλέντων τους.

Η πιθανότατη θέση του ωροσκόπου της στον Τοξότη διαφοροποιεί το χάρτη της από εκείνον του μωρού της Αγγλίας, κοινωνικοποιώντας την περισσότερο, παρά τα προβλήματα που διαφαίνονται στις σχέσεις της σε όλα τα επίπεδα.
Αν ο ωροσκόπος της βρίσκεται στο Σκορπιό, τότε θα ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, έχοντας ακριβώς τις ίδιες αστρολογικές προδιαγραφές, με το μωρό των ανακτόρων.

Όσο για τους δεμένους και ταιριαστούς γονείς του, οι ενδείξεις των πλανητών του 5ου τους οίκου, δεν αποκλείουν σύντομα και ένα τρίτο παιδί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved