Μαρία Σολωμού και Πάνος Μουζουράκης: Αχώριστοι και πάντα ταιριαστοί

Η Ζυγίνα Μαρία Σολωμού και ο Δίδυμος Πάνος Μουζουράκη διάλεξαν τα σοκάκια της Μυκόνου για να ξαναζωντανέψουν τον έρωτά τους

Μαρία Σολωμού και Πάνος Μουζουράκης: Αχώριστοι και πάντα ταιριαστοί

Ένα από τα πιο αυθεντικά, αγαπητά και ανατρεπτικά ζευγάρια η Ζυγίνα Μαρία Σολωμού και ο Δίδυμος Πάνος Μουζουράκης, έφτασαν για άλλη μια φορά πριν από λίγο καιρό κοντά στο χωρισμό.
Τα προβλήματα στη σχέση τους κορυφώθηκαν τον φετινό Μάιο, με τις δύο εκλείψεις να την αφορούν άμεσα.

Ο Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη παράσταση του καλοκαιριού «Hangover IV» μαζί με τον Ιχθύ Πέτρο Λαγούτη, τη Ζυγό Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Λέοντα Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο ήρθαν πολύ κοντά λόγω της παράστασης.

Η απουσία εκείνης από την πρεμιέρα της παράστασης στις 12 Ιουνίου, ήταν ένδειξη πως κάτι τους έχει αποξενώσει.
Είναι άλλωστε γνωστό πως η Μαρία Σολωμού ακολουθούσε πιστά κάθε καλλιτεχνική απόπειρα του αγαπημένου της.
Η απομάκρυνση μεταξύ τους όμως από ό, τι φαίνεται, του ένωσε ακόμα περισσότερο διαλέγοντας τα σοκάκια της Μυκόνου για να ξαναζωντανέψουν τον έρωτά τους.
Με δύο ασπρόμαυρες μπλούζες που έγραφαν «Η αγάπη είναι όλα όσα χρειάζεσαι» εξέφρασαν την επιθυμία τους να υπερισχύσει αυτή
και όχι οι κόντρες και όλα όσα τους απομακρύνουν κατά καιρούς.
Οι εκλείψεις δεν αποσκοπούν πουθενά αλλού, από το να τονίσουν τα προβλήματα και να τα φέρουν στην επιφάνεια. Ωστόσο κάθε απόφαση μέσα σε αυτές, εμπεριέχει την επανεξέτασή της ύστερα από ένα διάστημα.

Οι εκλείψεις του Μαίου φαίνεται να στάθηκαν καθοριστικές για το ζευγάρι, εφόσον η πρώτη Ηλιακή της 10ης Μαίου στις 19 μοίρες του Ταύρου έγινε στον 7ο οίκο της Μαρίας Σολωμού και η δεύτερη Σεληνιακή στις 25/5 στις 4 μοίρες του Τοξότη, ήρθε σε αντίθεση με τον Ήλιο του Πάνου Μουζουράκη συγκυβερνήτη του 7ου οίκου του.
Θέματα σχέσεων διαταράχθηκαν και από ότι φαίνεται ανακινήθηκαν και θέματα μέσω συνεργασιών.
Η αρμονική συνύπαρξη μιας Ζυγού με έναν Δίδυμο όσο προχωράνε μαζί γίνεται δύσκολη, όταν εκείνος έχει μια τόσο τονισμένη αισθησιακή πλευρά (Αφροδίτη σύνοδο Άρη στον Ταύρο) και εκείνη μια σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του ωροσκόπου της, που σημαίνει πως υπάρχουν θέματα που όσο σφοδρά τους έλκουν, τόσο σφοδρά τους διαφοροποιούν.

Οι εκρηκτικές προσωπικότητες και των δύο, φάνταζαν απόλυτα ταιριαστές εξωτερικά με κύριο χαρακτηριστικό τους την καθόλου δήθεν εμφάνιση και συμπεριφορά.
Ο Πάνος Μουζουράκης είναι αυτός που δείχνει να ζορίζεται περισσότερο αυτό το διάστημα που ο Κρόνος από το Σκορπιό βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη του στον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον Δία στον 7ο οίκο που αφορά τη σχέση του.

Επιπλέον ο διελευστικός Δίας στον Καρκίνο, τον κάνει να αισθάνεται κάπως ανασφαλής ενεργοποιώντας περίεργα το γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου.
Αλλά και η Μαρία Σολωμού δέχεται την επιρροή του από τον ωροσκόπο της, που την έχει πιέσει αρκετά.

Και οι δύο πάντως καλούνται να ξαναδούν τη μεταξύ τους ιστορία και ή να την επανατοποθετήσουν σε άλλη βάση, ή να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.
Προς το παρόν είναι έτοιμοι να τραγουδήσουν μαζί το «φίλα με ακόμα» με το γνωστό λάγνο και παθιασμένο τους στυλ, που αδιαφορεί για τα αδιάκριτα φλας και εστιάζεται στο συναίσθημα, που όσο είναι ζωντανό ανασταίνει τα πάντα.

Δείτε επίσης

Παρέλαση αστέρων στο 8ο αστρολογικό magazino του astrology.gr!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει μέλλον; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved