Κωνσταντίνα Κούνεβα: Η μεγαλοπρεπής δικαίωση έφτασε

Το γεγονός πως είναι Ζυγός σκιαγραφεί την εικόνα της συνδικαλίστριας και τα αισθήματα δικαιοσύνης που τη διακατέχουν

Κωνσταντίνα Κούνεβα: Η μεγαλοπρεπής δικαίωση έφτασε





Η υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο το Δεκέμβριο του 2008 με την επίθεση στη συνδικαλίστρια που εργάζονταν στην εταιρία ΟΙΚΟΜΕΤ, έλαβε τέλος και μάλιστα αίσιο.
Η στυγνή επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο και η ελεεινή συνέχεια να της ανοίξουν το στόμα φτάνοντας ως τον οισοφάγο, καταδικάστηκε από τη δικαιοσύνη, που επέβαλε πρόστιμο 250.000 ευρώ στην ΟΙΚΟΜΕΤ με τα 80.000 ευρώ άμεσα καταβλητέα.
Η επίθεση αναγνωρίστηκε ως εργατικό ατύχημα,
με την ίδια να έχει αναφέρει στους προϊσταμένους της τις απειλές που δεχόταν για τη ζωή της.

Η συνδικαλιστική της δράση υπήρξε έντονη ενώ πρόκειται για μια γυναίκα που εμπνέει σεβασμό και εκτίμηση που διογκώθηκαν μετά τη συνέντευξή της από το νοσοκομείο στο Σταύρο Θεοδωράκη, δηλώνοντας πως δε νιώθει μίσος για τους δράστες και πως τους έχει συγχωρήσει.
Η γυναίκα αυτή πάλεψε γενναία, υπέστη πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, έχασε την όρασή της από το ένα μάτι, ενώ ζει με έντονη δυσμορφία στο πρόσωπο και ανεπάρκεια σε ζωτικά της όργανα.

Το γεγονός πως είναι Ζυγός σκιαγραφεί την εικόνα της συνδικαλίστριας και τα αισθήματα δικαιοσύνης που τη διακατέχουν.
Η Αφροδίτη και ο Άρης στο Λέοντα αποτελούν δύο επιπλέον ενδείξεις για τη μεγαλοπρέπεια του χαρακτήρα της και την έντονη ανάγκη να παίρνει πρωτοβουλίες εκφράζοντας τα πιστεύω και τις επιθυμίες της.


Ο συνδυασμός Ζυγού – Λέοντα είναι αρκετός για να τη διατηρήσει στο προσκήνιο 5 χρόνια τώρα, με αλησμόνητες κινήσεις αλληλεγγύης και ασίγαστο πάθος.
Η Σελήνη της είναι ανάμεσα στους Διδύμους και στον Καρκίνο λόγω άγνωστης ώρας γέννησης, αλλά προσωπικά πιστεύω πως βρίσκεται στον Καρκίνο και σε δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο της, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε.
Το Ταυ – τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία και τον Κρόνο διογκώνει τις απώλειες στη ζωή της, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι αρκετό για το μέγεθος των απωλειών που βίωσε.
Αν λάβουμε υπ όψιν όμως και το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα στο χάρτη της, μπορούμε να αιτιολογήσουμε το «ατύχημα» που είχε με το καυστικό υγρό, ακόμα και αν αυτό παίρνει δολοφονικές διαστάσεις.
Η δίκη της ξεκίνησε στις 5 Φεβρουαρίου του 2013 με τη διελευστική Αφροδίτη και το Δία από τον Υδροχόο σε αρμονικές όψεις με τον Ήλιο της,
γεγονός που δίνει την αίσθηση μιας ευνοϊκής εξέλιξης.
Την ημέρα της επίθεσης ο διελευστικός Κρόνος βρίσκονταν σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον Ερμή της και ο Άρης και ο Ουρανός σε δυσαρμονική όψη με αυτόν.
Το γεγονός αυτό δίνει έναυσμα να θεωρήσουμε πως ο Ερμής είναι πιθανά ένας σημαντικός κυβερνήτης οίκων, που σχετίζονται με την επίθεση, ή πιθανά ο ωροσκόπος της να βρίσκεται στους Διδύμους ή στην Παρθένο.

Στις 5 Ιουλίου που ανακοινώθηκε η απόφαση Δίας και Κρόνος βρίσκονταν σε ευνοϊκές θέσεις με τη Σελήνη της αποδίδοντας δικαιοσύνη, ενώ η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη της, λειτούργησε ως προς την εξομάλυνση της κατάστασης.

Το χρηματικό ποσό που διατάχθηκε ως αποζημίωση σίγουρα δεν ακούγεται στα αυτιά αυτής της γυναίκας σαν νίκη, παρόλο που μεγαλώνει ένα ανήλικο παιδί 16 ετών.
Η πτυχιούχος της αρχαιολογίας και ιστορίας τέχνης του Πανεπιστημίου της Σόφιας που καθάριζε τους σταθμούς του ΗΣΑΠ, εξακολουθεί να έχει άλλα όνειρα
και να αντλεί σωματική, διανοητική και συναισθηματική δύναμη από το καθοριστικό εξάγωνο Ήλιου – Άρη που την κρατά στη ζωή όχι μόνο από θαύμα, αλλά και με αμείωτη αξιοπρέπεια.

Διαβάστε επίσης

Πρωτοδικείο:«Εργατικό ατύχημα» η επίθεση εναντίον της Κ.Κούνεβα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved