Κατερίνα Στικούδη: «Μίλια μακριά» το νέο της τραγούδι

Η σέξι εμφάνιση της Κριαρίνας δεν μπορεί από μόνη της να απογειώσει το καινούργιο της τραγούδι

Κατερίνα Στικούδη: «Μίλια μακριά» το νέο της τραγούδι


Μόλις προχθές κυκλοφόρησε το video clip του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Μίλια μακριά» σε συνεργασία με τον Κύπριο ράπερ Ablaze. Πρόκειται για ένα video clip «του δρόμου» πλαισιωμένο εξ ολοκλήρου με γρήγορα αυτοκίνητα, μηχανές που σουζάρουν, σκηνές από ηχοσυστήματα και μερικούς παρατηρητές ενός δυσνόητου σκηνικού.

Το τραγούδι διαφημίζεται ως το hit του καλοκαιριού με την Κατερίνα Στικούδη σε μια sexy εμφάνιση να δίνει τους αισθητικούς πόντους στο τραγούδι και τον Albaze τους τραγουδιστικούς. Ωστόσο, ο συνδυασμός δεν είναι αρκετός για να απογειώσει το κομμάτι. Το πείσμα ενός Κριού όμως είναι γνωστό στον καθένα και πώς να ξεφύγει από αυτό και η συγκεκριμένη Κριός καλλιτέχνιδα, που επιμένει να ραπάρει και να τραγουδά, χωρίς όμως να τολμά κάτι διαφορετικό.

Η σύνοδος Ερμή - Αφροδίτης στον Κριό δίνει το στίγμα μιας καλής φωνής που αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να την πάει παραπέρα, αλλά στην περίπτωσή της μάλλον κακοποιείται από τις επιλογές της. Πιθανά η αντίθεση Άρη – Κρόνου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού είναι αυτή που εξάπτει ακόμα περισσότερο το πείσμα της, κάνοντάς την ανθεκτική στις αρνητικές κριτικές και ακόμα περισσότερο ευάλωτη στις φιλοδοξίες της.

stikoudi2

Το τραγούδι αυτό αποτελεί άλλη μια κακή επιλογή που ο διελαύνων Ουρανός σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη της, μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές στις προσδοκίες της γι αυτό. Τα απωθημένα που βγαίνουν στη φόρα πίσω από τα μαύρα γυαλιά και τα καυτά σορτσάκια, τη δικαιώνουν μόνο σαν μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία, που θα έπρεπε να επιμείνει στο χώρο του modeling.

Το εξάγωνο Δία – Ουρανού κάνει ό, τι μπορεί για την τύχη της και τις ευκαιρίες προώθησης που έχει, εξάπτοντας την Κριαρίσια της θέληση προς αντισυμβατικές και εκκεντρικές προτιμήσεις. Παρόλα αυτά δεν έχει βρει ακόμα το δρόμο που της υποδεικνύουν η πρωτότυπη σκέψη της και η ευαισθησία της Ιχθυακής της Σελήνης.

Το τραγούδι πάντως είναι διαθέσιμο και μπορεί όποιος θέλει να το ακούσει, παρόλο που δεν αναδεικνύει τη φλόγα που καίει αυτό το κορίτσι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved