Θυμάστε τη Μαρία Χοακίνα; Δείτε πως είναι σήμερα! Πανέμορφη!

Όσοι πλησιάζουν τα πρώτα... -άντα (ίσως και οι λίγο μεγαλύτεροι) σίγουρα θα θυμούνται πως περίπου πριν 20 χρόνια, με το που χτυπούσε το τελευταίο κουδούνι στο σχολείο έτρεχαν σπίτι με αδημονία για να φάνε και μετά να κάτσουν να παρακολουθήσουν τη μεξικάνικη μεταγλωττισμένη σειρά «Καρουζέλ» στην κρατική τηλεόραση.

Θυμάστε τη Μαρία Χοακίνα; Δείτε πως είναι σήμερα! Πανέμορφη!

Όλοι ήταν εκεί. Η δασκάλα Χιμένα Φερνάντες, ο φτωχός πλην τίμιος Σιρίλο Ριβέρα, ο αδέξιος Χάιμε Παλίγιο, η γεματούλα Λάουρα Κινιόνες, τα αδερφάκια Πάμπλο και Μαρσελίνα Γκέρα.

Η «φυσιογνωμία» όμως που έκλεβε πάντα την παράσταση ήταν η Μαρία Χοακίνα Βιγιασενιόρ (Maria Joaquina Villasenor). To ξανθό, πλούσιο και καλομαθημένο κορίτσι, που έψηνε το ψάρι στα χείλη του άμοιρου Σιρίλο, ο οποίος ήταν σφοδρά ερωτευμένος μαζί της.

Τι κάνει όμως σήμερα η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Μαρία Χοακίνα;

Η Ludwika Paleta είναι πολωνικής καταγωγής και γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1978 στην Κρακοβία. Όταν μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στο Μεξικό, η αδερφή της Dominica την πήγε σε ένα casting και αφού εντυπωσίασε τους σκηνοθέτες κέρδισε τον πρώτο της ρόλο στην τηλεόραση. Ο ρόλος αυτός δεν ήταν άλλος από αυτόν της Μαρία Χοακίνα στο «Καρουζέλ» (1989).

Από τότε πρόλαβε να παίξει σε 9 ταινίες, να πάρει μέρος σε πάνω από 10 σειρές, να παντρευτεί με τον ηθοποιό Plutarco Haza, να κάνει ένα παιδί και να χωρίσει.

Φέτος, τη συναντάμε στη θεατρική παράσταση «Un Dios salvaje» η οποία έχει βασιστεί στο έργο «God of Carnage» της Yasmina Reza.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved