Naomi Campbell: H επιστροφή της στην πασαρέλα

Σαν να μην πέρασε μια μέρα η Διδυμίνα Naomi Campbell εντυπωσίασε για άλλη μια φορά

Naomi Campbell: H επιστροφή της στην πασαρέλα


Η θεαματική της εμφάνιση στην πασαρέλα για τον οίκο Versace, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, εφόσον στα 43 της χρόνια η μαύρη καλλονή, έβγαλε ασπροπρόσωπη την φίλη της Donatella, στην επίδειξη μόδας του οίκου στο Παρίσι. Για τη συγκεκριμένη επίδειξη η αδερφή του Gianni Versace θέλησε ένα μοντέλο με πυγμή και φυσικά δεν θα μπορούσε να αποταθεί σε πιο κατάλληλη από τη μαύρη καλλονή, που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία του modeling.

Naomi20Campbell20Diet

H εκρηκτική Δίδυμος με σύνοδο Άρη –Αφροδίτης στους Διδύμους στον 5ο οίκο, φημίζεται για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, που γίνεται ακόμα πιο αντισυμβατική και απροσάρμοστη μέσα από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Η ίδια όμως όψη της έχει χαρίσει την αστείρευτη γοητεία, άνεση και χάρη πάνω στην πασαρέλα, μοιάζοντας με αέρινη οπτασία που ξεσηκώνει σαν τυφώνας τις αισθήσεις.

Η μαγνητική της παρουσία τονίζεται μέσα από το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα, μεταμορφώνοντάς την διαρκώς. Παράλληλα ο επαγγελματισμός που τη διακρίνει από τον Αιγόκερω ωροσκόπο και τον κυβερνήτη του Κρόνο στον 3ο οίκο σε σύνοδο με Ερμή στον Ταύρο, της δίνει μια άλλη διάσταση, κάνοντάς την περιζήτητη σε κάθε δημιουργία, που χρειάζεται ένα ιδιαίτερο πλασάρισμα.

Όσο για την περιπετειώδη της Σελήνη στον Τοξότη, που περιφέρει την αυθάδικη συμπεριφορά της σαν τα δίμετρα πόδια της που σοκάρουν, η θέση της στον 10ο οίκο της καριέρας με κυβερνήτη τον Δία σε αρμονικές όψεις με Αφροδίτη και Άρη, δικαιολογεί απόλυτα την μέχρι τώρα επιτυχία της.

b9a398996b871af87433e0afced8cda1 L

Σαν να μην πέρασε μια μέρα λοιπόν από την πολυετή καριέρα της, η Naomi Campbell εντυπωσίασε για άλλη μια φορά μέσα από το καυτό μαύρο ολόσωμο σύνολο που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο και άψογα διατηρημένο σώμα της.

Δυναμικότατη λοιπόν επιστροφή για την ιέρεια του modeling, την οποία ο Δίας δεν έχει ακόμα λησμονήσει και ο Κρόνος σε λίγο καιρό αποπειράται να καταξιώσει ακόμα περισσότερο, ωριμάζοντάς την παράλληλα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved