Αντώνης Ρέμος: Τα βραβεία MAD και η κορυφαία πορεία του

Το ότι είναι τόσο αγαπητός στο κοινό, δεν είναι κάτι δύσκολο για έναν Δίδυμο με Σελήνη στον Τοξότη, που κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις αλλά και την επιτυχία

Αντώνης Ρέμος: Τα βραβεία MAD και η κορυφαία πορεία του



Με την ευκαιρία της 10ης απονομής των βραβείων «MAD Video Music Awards» ο Αντώνης Ρέμος ήταν αυτός που παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου λαϊκού video clip
διά χειρός Ηλία Ψινάκη και Τάκη Ζαχαράτου, για το τραγούδι «Τα Σάββατα», ενώ αναδείχτηκε και ως καλλιτέχνης της χρονιάς για άλλη μια φορά.

Αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, οι δίσκοι του γίνονταν πλατινένιοι σε μια εποχή που το γεγονός αυτό είχε αξία, ενώ είχε και έχει την αποδοχή μιας μεγάλης ηλικιακής γκάμας και τη συμπάθεια ακόμα και όσων δεν τους αφορούν τα τραγούδια που ερμηνεύει.

Το ότι είναι τόσο αγαπητός στο κοινό, δεν είναι κάτι δύσκολο για έναν Δίδυμο με Σελήνη στον Τοξότη, που κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις αλλά και την επιτυχία, με το τρίγωνο Ήλιου – Δία στα ζώδια του αέρα.

Σε αυτό το τρίγωνο οφείλει την επαγγελματική του επιτυχία και την εύνοια που γνωρίζει στη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πληρώνει ακόμα το τίμημα της προσωπικής του αποκατάστασης, με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του 7ου οίκου (γάμος) και τον Ήλιο κυβερνήτη του 5ου οίκου (σχέσεις) σε σκληρό Ταυ – τετράγωνο στο οποίο συμμετέχει και η Σελήνη.
Δεν είναι καθόλου περίεργο λοιπόν γιατί ακόμα δεν έχει συμβιώσει,
αν λάβουμε υπ' όψιν και την Αφροδίτη στο Λέοντα κυβερνήτη του ωροσκόπου (Ταύρος) σε εξάγωνο με τον Ουρανό που δεν επιθυμεί να δεσμευτεί, παρά μόνο να απολαύσει.

Η περίπτωση του Αντώνη Ρέμου είναι η εκείνη του ανθρώπου που πάλεψε πολύ και πάντα θα παλεύει για να κατακτήσει κάτι, λόγω του Κρόνου στον ωροσκόπο και κυβερνήτη του 10ου οίκου, που δείχνει τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και έναν άνθρωπο που αναγκάστηκε να ωριμάσει από νωρίς, φτάνοντας να καταξιωθεί με την αξία του.

Αναμφισβήτητα λοιπόν η διέλευση του Δία από τους Διδύμους τον έφερε ξανά στο προσκήνιο της δημοσιότητας, με άλλο ένα τραγούδι που πήρε θέση βολής.
Με τη νέα διέλευση του Δία στον Καρκίνο και τις όψεις που θα σχηματίσει μέσα στο καλοκαίρι με τους Κρόνο και Ποσειδώνα, η καριέρα του θα ενεργοποιηθεί και πάλι, ίσως με μια επιχειρηματική κίνηση που θα μπει στα σκαριά, ευαισθητοποιώντας τον ακόμα περισσότερο σε πιο εσωτερικές ανησυχίες, όπως η θρησκευτική του ευλάβεια που ξεδιπλώνει τον τελευταίο καιρό.

Ο Ιούλιος θα μπορούσε να είναι μήνας πολλών ανατροπών για τον συμπαθή τραγουδιστή, ενώ το 2014 έχει σκοπό να μας εκπλήξει.
Ο Αντώνης Ρέμος παραμένει τόσο σταθερή αξία, όσο και το καρπούζι στα ψυγεία μας το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

VΜΑ: Αυτοί είναι οι νικητές της δέκατης απονομής βραβείων Mad Video Music Awards 2013 by Vodafone!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved