Δωροθέα Μερκούρη και Κώστας Βαξεβάνης: Ένα ζευγάρι που εντυπωσιάζει

Δύο Ταύροι μαζί, αποτελούν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ξεχωριστά ζευγάρια που χαίρεται κανείς να απολαμβάνει

Δωροθέα Μερκούρη και Κώστας Βαξεβάνης: Ένα ζευγάρι που εντυπωσιάζει

Πάνε σχεδόν 6 μήνες από τότε που η πολυπράγμων Δωροθέα άρχισε να υποστηρίζει διακαώς τα κείμενα του γνωστού δημοσιογράφου στο facebook και στο twitter.
Εκείνος δεν έμεινε αδιάφορος από την ασυνήθιστη επιμονή μιας γυναίκας που ανήκει στη show biz, ένα χώρο διαφορετικό από το αντικείμενό του.

Γνωρίστηκαν από κοντά και απλά επιβεβαίωσαν αυτό που και οι δύο είχαν φανταστεί από τη διαδικτυακή τους συνομιλία. Πως ο έρωτας είχε αναπτυχθεί πριν συναντηθούν από κοντά και πως τα ετερώνυμα έλκονται εντονότερα από τα ομώνυμα.

Η πανέμορφη και αριστοκρατική Δωροθέα που έχει αποδείξει πως οι ανησυχίες της δεν σταματούν σε μια φωτογράφιση ή σε μια πασαρέλα ακόμα και αν πρόκειται για ρούχα του Gaultier, εντυπωσιάστηκε από το ήθος και την αλήθεια του οξυδερκή δημοσιογράφου που ανταποκρίνονταν εντελώς στην πολιτισμένη ιδιοσυγκρασία της.

vaxevanis merkouri

Τον τελευταίο καιρό δεν διστάζουν να κρύψουν πλέον τη σχέση τους, η οποία ξεδιπλώνεται χωρίς διατυμπανισμούς, πόζες και στημένους ιδιοτελείς σκοπούς.

Εκείνη μένει στο κέντρο της Αθήνας μεγαλώνοντας τα παιδιά της μακριά από ξενοφοβίες και προκαταλήψεις και εκείνος αρκετά χιλιόμετρα μακριά, εκμηδενίζει όλες τις αποστάσεις χιλιομετρικές και μη.

Δύο Ταύροι μαζί, αποτελούν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ξεχωριστά ζευγάρια που χαίρεται κανείς να απολαμβάνει, γιατί γνωρίζουν τα όριά τους, σέβονται τις απόψεις τους και αφήνουν χώρο ανταλλαγής εμπειριών ο ένας στον άλλον.

Εκείνος με σύνοδο Ήλιου – Άρη στον Ταύρο που δηλώνει την ανεξάντλητη του μαχητική φύση σε αρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα και αντίθεση με Ποσειδώνα, αποτελεί τον κατ΄ εξοχήν άνθρωπο που όχι μόνο θέλει αλλά μπορεί, να ξεσκεπάσει κάθε διαπλοκή, με κίνδυνο να παγιδευτεί από τους επιτήδειους ενοχλημένους.
Όσο για τη Σελήνη του στον Τοξότη, μπορεί και τον ταξιδεύει συνεχώς εκεί όπου η εμπειρία γίνεται τρόπος ζωής.

Εκείνη με σύνοδο Ήλιου – Ερμή στον Ταύρο και τον Ήλιο κυβερνήτη του 3ου οίκου σε σύνοδο με Ερμή στον 11ο οίκο, πέρα από τις άφθονες γνωριμίες ανά τον κόσμο, της χαρίζει και την πρωτοτυπία στη σκέψη χωρίς στεγανά και με ευρεία αντίληψη στα κοινωνικά δρώμενα.
Η εντυπωσιακή ομορφιά της που της χάρισε μια εξίσου εντυπωσιακή καριέρα, είναι αποτέλεσμα του θηλυκότατου τρίπτυχου, του Ήλιου στον Ταύρο, της Σελήνης στο Ζυγό και του ωροσκόπου στον Καρκίνο καθώς και της Αφροδίτης στους Ιχθύες σε αντίθεση με τον Πλούτωνα.

Με τον Δία στην ακμή του μεσουρανήματος και σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη του μεσουρανήματος Ποσειδώνα, οι ιδεαλιστικές της προσεγγίσεις ανίχνευσαν τον τωρινό της σύντροφο, ο οποίος πέρα από τις όψεις που τους ενώνουν συναισθηματικά και ερωτικά, είναι ο καταλληλότερος ως τώρα για να καλύψει τις έντονες κοινωνικές και πνευματικές της ανησυχίες.

Εύχομαι με όλη τη συμπάθεια και την εκτίμηση που τρέφω και στους δύο, να εμπλουτίσουν τις ζωές τους με νέες εμπειρίες, μακριά από τα αδιάκριτα και αδηφάγα φώτα μιας ανούσιας και ματαιόδοξης προβολής, που και οι δύο δεν έχουν καμία απολύτως ανάγκη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει μέλλον; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved