Είστε σίγουροι ότι βρήκατε τον τέλειο σύντροφο; Κάντε το τεστ του... καθρέφτη

Επιστημονικές μελέτες έχουν κατά καιρούς καταλήξει στο συμπέρασμα ότι άνθρωποι που είναι πολύ καιρό ζευγάρι μοιάζουν...

Είστε σίγουροι ότι βρήκατε τον τέλειο σύντροφο; Κάντε το τεστ του... καθρέφτη

συγκλονιστικά μεταξύ τους.

Η βρετανική εφημερίδα The Sun κάνει το τεστ με φωτογραφίες αστέρων του Χόλυγουντ και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Το βραβείο του πιο ταιριαστού ζευγαριού στον κόσμο του θεάματος κερδίζει αδιαμφισβήτητα το ζευγάρι -στην οθόνη και τη ζωή- του Twilight, Ρόμπερτ Πάτισον και Κρίστεν Στιούαρτ.

Όσο διαφορετικοί κι αν μοιάζουν με την πρώτη ματιά... με μια δεύτερη μάλλον έχουν πολλά κοινά σημεία η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ.

Φήμες λένε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Τσέλσι Ντέιβι αναθέρμαναν τον έρωτά τους και το τεστ του καθρέφτη λέει ότι πολύ καλά έκαναν!

Το πιο ζηλευτό κατά πολλούς ζευγάρι της showbiz, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ δεν θα περίμενε κανείς να μην έχει και τόσα πολλά κοινά σημεία... Αλίμονο!

Ο τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ έχει δηλώσει πως βρήκε στο πρόσωπο της τραγουδίστριας και ηθοποιού Σελένα Γκόμεζ το άλλο του μισό! Έχουν άλλωστε το ίδιο γλυκό baby-face.

Μια ακόμη εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσα στη σέξι ηθοποιό Κίρα Νάιτλι και τον Τζέις Ράιτον, τον οποίο μάλιστα μόλις αρραβωνιάστηκε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved