Βίκυ Καγιά: Τα σύννεφα στον γάμο της θα φέρουν κατακλυσμό;

Τι θα αναγκαστεί να επιλέξει το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια σε λίγο καιρό; Την επαγγελματική επιτυχία ή τον γάμο της;

Βίκυ Καγιά: Τα σύννεφα στον γάμο της θα φέρουν κατακλυσμό;


Η πάντα χαμογελαστή και λαμπερή Καρκίνος που διαπρέπει στο χώρο του μόντελινγκ, τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει χάσει τη φρεσκάδα της ευτυχίας που την πλαισίωνε ως τώρα.
Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη στις 10/10/2010, με το 10 να είναι ο τυχερός αριθμός της
, αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν εξασφαλίζει την τύχη της σε συνδυασμό και με την αστρολογική επιρροή που δέχονταν τότε και τώρα.

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια έχει φτάσει ένα βήμα πριν τον χωρισμό όπως αναφέρεται παντού και όπως γνωρίζουμε, καπνός χωρίς φωτιά δεν βγαίνει.

Ο εκθαμβωτικός γάμος συντελέστηκε με τη Σελήνη, την Αφροδίτη (σε ανάδρομη πορεία) και τον Άρη στον Σκορπιό στον 7ο οίκο του γάμου, θέσεις που δεν εγγυώνται καθόλου μια ήρεμη πορεία, αντίθετα προμηνύουν πολλά ξεσπάσματα με πολλά απωθημένα και ανταγωνισμούς.
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία εκείνης της ημέρας είναι αυτό που εξακολουθεί να διατηρεί τις ελπίδες πως η εύνοια θα κρατήσει εξισορροπητικό ρόλο, ενώ το τρίγωνο με τον Ουρανό επιβεβαιώνει τις απροσδόκητες αλλαγές που δεν είναι απαραίτητα κακές.

Γεννημένη με σύνοδο Ήλιου – Δία σε τρίγωνο με Ουρανό έχει κάθε λόγο να φοράει το πλατύ της χαμόγελο στη ζωή, σαν την ελάχιστη ανταπόδοση στο σύμπαν για την εύνοια και την επικράτηση αυτής, ακόμα και στην πιο ανατρεπτική στιγμή της ζωής της. Το τετράγωνο όμως Ήλιου – Πλούτωνα και η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Λέοντα δείχνουν τις ανασφάλειες που καλύπτονται κάτω από το χαμόγελο, την απογοήτευση από αισθηματικά ζητήματα, την άποψή της για τους απογόνους (ακόμα αποφεύγει να αποκτήσει ένα παιδί) και την ανάγκη να τελειώνει κάτι αρχίζοντάς το από την αρχή σε νέες βάσεις.

Τον Αύγουστο που ο διελαύνων Δίας θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Δία της και σε τρίγωνο με τον Ουρανό της αρχίζει μια περίοδος στην οποία οι επιτυχίες, η άνοδος της δημοτικότητας, οι ευκαιρίες για επέκταση και τα νέα ξεκινήματα που ανοίγονται μπροστά της, είναι τόσο έντονα που θα την ωθήσουν να κοιτάξει μόνο μπροστά. Σε αυτό το μπροστά θα συναντήσει τον Οκτώβριο τον Κρόνο σε ευνοϊκή θέση με τον Ήλιο και τον Δία της που ισχυροποιεί την εντύπωση πως οι επαγγελματικές της φιλοδοξίες, έχουν την πρώτη θέση στις επιλογές της.

Επειδή όμως όλα έχουν ένα τίμημα, η παράλληλη σύνοδος του Κρόνου με τον Ουρανό της, είναι πολύ πιθανόν να φέρει έναν οριστικό χωρισμό, αναβιώνοντας και λάθη του παρελθόντος.
Τον Μάιο του 2014 που ο Κρόνος θα ενεργοποιήσει δυσμενώς το γενέθλιο τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα πάρει μια πρώτη γεύση της μιας απώλειας, η οποία θα γίνει εντονότερη τον Οκτώβριο του 2014.

Η ίδια βλέποντας τον γάμο της να συννεφιάζει διαρκώς από καβγάδες που είχαν σχέση με τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, την ύστατη στιγμή επιλέγει να βρεθεί στο Παρίσι για άλλη μια επαγγελματική της φιλοδοξία.

Αν η αγάπη σταθεί ισχυρότερη από αυτό που είχε συνηθίσει να κάνει ως τώρα, τότε μπορεί να ανατρέψει τον χωρισμό. Αρκεί να κατανοήσει πως χρειάζεται μια θυσία για εκείνο που θεωρεί πιο σημαντικό στη ζωή. Αν λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση είναι ο γάμος της, θα το δούμε πολύ σύντομα είτε έχουμε τις αμφιβολίες μας, είτε όχι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved