Αιφνίδιο τέλος για το ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ του ANT1

Εν μέσω της Νέας Σελήνης και της Ουρανοπλουτώνειας επίδρασης, ήρθε η ρήξη που αυτή τη φορά φαίνεται να είναι βαθιά.

Αιφνίδιο τέλος για το ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ του ANT1

Μετά από 13 χρόνια προβολής, η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα μπάχαλο» επιβεβαιώνει έμπρακτα τον τίτλο της, διακόπτοντας ξαφνικά τη συνεργασία με το κανάλι του ANT1.
Η ανακοίνωση έγινε από την εκπομπή του συνεργάτη της εκπομπής Βαγγέλη Περρή στο
ραδιόφωνο και ο λόγος η πολύ προχωρημένη ώρα προβολής της και η συχνή καθυστέρηση από την προηγούμενη εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα.
Θέτοντας στο θέμα στον Γιάννη Λάτσιο
εκείνος δεν εισάκουσε τις διαμαρτυρίες τους με αποτέλεσμα η εκπομπή να σταματήσει πριν την ώρα της και με αμφίβολη συνέχεια και πορεία.
Το 2010 είχε προκύψει ξανά θέμα δυσαρέσκειας και απόπειρα μετακόμισης της εκπομπής του Θέμου από το κανάλι,
μετά την απόφαση της μεταφοράς της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» από τη μεσημεριανή ζώνη στη βραδινή, λίγο πριν τη δική του.
Τότε φανερά ενοχλημένος δήλωνε πως δεν είναι δυνατόν μια εκπομπή με παρόμοιο ύφος, να προβάλλεται στην τηλεοπτική γλώσσα «back to back».

Εν μέσω λοιπόν της Νέας Σελήνης και της Ουρανοπλουτώνειας επίδρασης, ήρθε η ρήξη που αυτή τη φορά φαίνεται να είναι βαθιά.


Ένας Αιγόκερως με Σελήνη στον Καρκίνο όπως ο Θέμος Αναστασιάδης και ένας Παρθένος με Σελήνη στους Ιχθύες όπως ο Βαγγέλης Περρής,
που αστρολογικά συμπλέουν σε βασικά θέματα και επιθυμίες, κοντραρίζονται ανοιχτά με έναν Κριό με Σελήνη στον Τοξότη όπως ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος εκτοξεύει ένα δυναμικό όχι στην πρότασή τους.

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο σε δυσαρμονική όψη με Ουρανό και Πλούτωνα πυροδοτήθηκε κατά κάποιον τρόπο η διαφωνία, η οποία επέδρασε διαφορετικά στους τρεις εμπλεκόμενους.
Το γεγονός αυτό ισχυροποιείται με την παρουσία και της Αφροδίτης στον Καρκίνο και τις καθοριστικές όψεις στις οποίες συμμετέχει.

Ο άμεσα ενδιαφερόμενος της εκπομπής Θέμος Αναστασιάδης συνειδητοποίησε μέσα από τις αρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα πως ήρθε η ώρα να πάρει μια αξιοπρεπή απόφαση για μια εκπομπή που έχει δεθεί συναισθηματικά και χρειάζεται να αξιολογήσει.
Παράλληλα οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με Ουρανό και Πλούτωνα φέρνουν την ξαφνική αποδέσμευση αλλά και την απογοήτευση η οποία την περιβάλλει.
Όσο για το «μήλο της έριδος» που παραμένει η απολαυστική παρέα του Υδροχόου Αντώνη Κανάκη και του «Ράδιο Αρβύλα» φαίνεται να συνεχίζει ακάθεκτη,
σύμφωνα με την επιθυμία του διευθυντή προγράμματος του καναλιού.
Δύσκολοι καιροί για τηλεοπτικούς και δημοσιογραφικούς πρίγκιπες, από την άποψη πως όλα είναι τόσο ρευστά, ειδικά για μια εκπομπή με τόσο προφητικό τίτλο.

Ωστόσ,ο μπορεί όλο αυτό να ακούγεται πολύ εύκολο και να παρουσιάζεται από τον Βαγγέλη Περρή σαν τετελεσμένο, αλλά η αναθεώρηση σε άλλη βάση από τη νέα σαιζόν παραμένει πιθανή, τουλάχιστον με τη μορφή μιας ακόμη διαπραγμάτευσης.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved