Τζίνα Αλιμόνου – Βαρδινογιάννη: Με τρίδυμα στο ράμφος του πελαργού

Η επερχόμενη διέλευση του Κρόνου από το ζώδιό της προσθέτει ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά και διόγκωση των επιθυμιών της

Τζίνα Αλιμόνου – Βαρδινογιάννη: Με τρίδυμα στο ράμφος του πελαργού

Ποιος δεν θυμάται το όμορφο και αριστοκρατικό κορίτσι που έκανε καριέρα στο modeling, σπουδάζοντας παράλληλα ιστορία τέχνης στο Παρίσι και πρωταγωνιστώντας έπειτα σε αγαπημένες σειρές όπως αυτή των Στάβλων της Εριέτας Ζαίμη?

Πέρασε σαν οπτασία από τα καλλιτεχνικά δρώμενα μέχρι να παντρευτεί τον αγαπημένο της Παύλο Βαρδινογιάννη πριν από 7 χρόνια, χαρακτηρίζοντας το γάμο της σαν δώρο θεού.
Έκτοτε η χαμηλών τόνων Σκορπίνα αφοσιώθηκε στην οικογένειά της, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι που είναι σήμερα 4 ετών, βλέποντάς την να μεγαλώνει απότομα και απρόσμενα με άλλα τρία μέλη, που ήρθαν από τη δεύτερη γέννα της. Δύο κορίτσια και ένα αγόρι συμπλήρωσαν την ευτυχισμένη οικογένεια και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο εφόσον 3 ζωές στοιβάχτηκαν σε μια μόνο στιγμή.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Κάτω από την επιρροή του μεγάλου τριγώνου Ερμή και Αφροδίτης με Κρόνο και – Ποσειδώνα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, οι ευτυχείς γονείς καλούνται να αγκαλιάσουν τα τρίδυμα μωρά τους που βρίσκονται υπό την επιρροή όψεων που τους χαρίζουν έντονα εσωτερικά χαρίσματα και συναισθηματική δύναμη και επιρροή.
Η γοητευτική μαμά που μετά τον γάμο της μοιάζει να υποδύεται συνεχώς ένα ρόλο που βγήκε από τα παραμύθια, μέσα από τη σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα και Άρη – Ουρανού στον Ζυγό, καλείται να μεταμορφωθεί ακόμα περισσότερο ισχυροποιώντας τα παθιασμένα συναισθήματα που τη διακατέχουν.
Η ζωή της μακριά από την τέχνη είναι πιθανόν να δυσκολέψει, εφόσον σαν Σκορπιός με τις παραπάνω όψεις και με τη συμμετοχή του Δία και του Κρόνου σε αυτές, η ανάγκη της να εκφραστεί πέρα από το ρόλο της μητέρας, γίνεται επιτακτική.
Η επερχόμενη διέλευση του Κρόνου από το ζώδιό της πέρα από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της θα διογκώσει και τις επιθυμίες της, εφόσον όταν επιτυγχάνεται η καταξίωση σε έναν τομέα, αρχίζει η αναζήτηση της αξιολόγησης και των αποφάσεων.

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε τρίδυμα η Τζίνα Αλιμόνου-Βραδινογιάννη

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved