ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Ζυγίζει 480 κιλά!

Είναι σχεδόν 408 κιλά. Ο Ρίκι Ναπούτι είναι ένας από τους πιο παχύσαρκους ανθρώπους στον κόσμο.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Ζυγίζει 480 κιλά!


Το βάρος του, τον αναγκάζει να βρίσκεται καθηλωμένος στο σπίτι του στο νησί του Ειρηνικού Ωκεανού, Γκουάμ, τα τελευταία πέντε χρόνια. Σε ένα ντοκιμαντέρ στο κανάλι TLC, οι τηλεθεατές θα δουν το ταξίδι του 39χρονου παχύσαρκου άντρα, που αναζητά βοήθεια για να χάσει βάρος και να αποκτήσει και πάλι μία φυσιολογική ζωή.

Οι παραγωγοί ακολουθούν τον Ναπούτι και τη σύζυγό του Σέριλ να αναζητούν βοήθεια από την ειδική χειρουργό Φλόρες και να συζητούν πώς μπορεί να φτάσει στην Αμερική, όπου θα υποβληθεί στην επέμβαση που χρειάζεται. Στο ντοκιμαντέρ η Δρ. Φλόρες παρατηρεί πολλούς υπέρβαρους στους δρόμους του Γκουάμ και πράγματι οι έξι στους δέκα ενήλικους στο Γκουάμ είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι.

Προτού ο Ναπούτι υποβληθεί στην εγχείρηση πρέπει να χάσει 45 κιλά. Η γυναίκα του πάλι λέει στην κάμερα ενώ ετοιμάζει κοτόπουλο ότι «θα την μαλώσει ο άντρας της.

Όσο και να προσπαθώ και να τον φροντίζω, με μαλώνει. Ο άντρας μου φοράει τα παντελόνια σε αυτή τη σχέση, ξέρετε». Ο Ναπούτι ήταν ήδη παχύσαρκος, όταν γνώρισε τη γυναίκα του πριν από δέκα χρόνια. Είναι η Σέριλ εκείνη που τον κάνει μπάνιο, του μαγειρεύει και τον βοηθά να πάει στην τουαλέτα. «Είναι σαν να φροντίζω ένα υπερμέγεθες μωρό», λέει η ίδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved