Kristen Stewart και Robert Pattinson: Στην επιδημία των χωρισμών

Οι εκλείψεις χρωμάτισαν την ήδη αποδυναμωμένη σχέση τους.

Kristen Stewart και Robert Pattinson: Στην επιδημία των χωρισμών

Πριν λίγες ημέρες έγιναν άλλο ένα διάσημο ζευγάρι που η επιδρομή των εκλείψεων τους οδήγησε σε χωρισμό.
Όπως όλες οι εκλείψεις φέρνουν στο φως τα αδύνατα σημεία των σχέσεων, έτσι και στην περίπτωση του Ταύρου Pattinson και της Κριού Stewart, χρωμάτισαν την ήδη αποδυναμωμένη σχέση τους.

Μετά από την περιπέτεια εκείνης με τον σκηνοθέτη Rupert Saunders το ζευγάρι είχε ξανασμίξει, αλλά το ειδύλλιο δεν ήταν γραφτό να κρατήσει, εφόσον το Ηλιακό φως της έκλειψης της 10ης Μαΐου κατέδειξε μήνυμα του Saunders στο κινητό της Stewart, την ώρα που βρίσκονταν στα χέρια του Pattinson.
Το γεγονός αυτό για τον πιστό και αφοσιωμένο Ταύρο, δεν θα μπορούσε να παραβλεφθεί, ούτε να λυγίσει από τις δικαιολογίες της παρορμητικής Κριαρίνας συντρόφου του, με αποτέλεσμα να μαζέψει όλα του τα πράγματα σε ένα φορτηγό μαζί και τα δύο σκυλιά και να φύγει μακριά.

Τα παρακάλια της Stewart γίνονταν κόκκινο πανί για τον πληγωμένο Ταύρο που έτρεξε όπως – όπως να σωθεί, ζητώντας της μάλιστα να μην έρθει στο πάρτι γενεθλίων του που ετοίμαζε το ίδιο βράδυ με τους φίλους του.
Ασυγχώρητο γι' αυτόν το γεγονός πως εκείνη συνέχιζε να έχει επικοινωνία με το μήλο της έριδος, πόσο μάλλον για έναν Ταύρο με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στον Καρκίνο, που δύσκολα αφήνει τη βολή του σπιτιού και τη συντροφική ζωή του.

Η έκλειψη πάνω στον Ήλιο του κίνησε μια επίπονη αλλά λυτρωτική διαδικασία για τον Pattinson.
Όσο για την έκπληκτη Κριό με ωροσκόπο Δίδυμο και Σελήνη στον Ζυγό, που έμεινε πίσω να αναρωτιέται για την υπερβολική αντίδραση του αγαπημένου της, η έκλειψη σε τετράγωνο με τον Άρη της θα της δώσει να καταλάβει πως κάποια πράγματα δεν έχουν την ίδια ελαφρότητα για όλους τους ανθρώπους.

Άλλωστε οι τετράγωνες παρορμητικές Σελήνες μεταξύ τους, κάποια στιγμή θα ολοκλήρωναν τον κύκλο και θα τους έδειχναν τους χωριστούς δρόμους που ορίζει η εντελώς διαφορετική ιδιοσυγκρασία τους.
Με τη βοήθεια και του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα που επιδρά καταλυτικά στη Σελήνη του Pattinson, πήρε το καπελάκι του στην κυριολεξία, φεύγοντας ανεπιστρεπτί αυτή τη φορά..

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart - Robert Pattinson: Πραγματικός έρωτας ή διαφημιστικό τρικ;

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει μέλλον; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved