Angelina Jolie: Η αμαζόνα δίνει πάλι τη μάχη της

Αστρολογικά, η απόφασή της για τη διπλή μαστεκτομή δεν ήταν καθόλου τυχαία

Angelina Jolie: Η αμαζόνα δίνει πάλι τη μάχη της

Η πρώην αγριόγατα και νυν εξημερωμένη Πρέσβειρα καλής θέλησης, ξάφνιασε το σύμπαν για άλλη μια φορά, με την αποκάλυψη της διπλής μαστεκτομής στην οποία υπεβλήθη.
Μετά από διάγνωση ενός ελαττωματικού γονιδίου η οποία κόστισε 3.000 δολάρια, αποφάσισε να αφαιρέσει τα στήθη της ώστε να μειώσει την αυξημένη προδιάθεση για καρκίνο του μαστού.
Μάλιστα προτρέπει και τις γυναίκες να υποβάλλονται σε ανάλογες προληπτικές εξετάσεις για τη νόσο, παρότι το κόστος είναι πολύ υψηλό. Φυσικά απευθύνεται σε όσες μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάτι τέτοιο, διότι η συντριπτική πλειοψηφία θα αρκεστεί σε μαντικές μεθόδους.

Η Jolie σαν Δίδυμος με ωροσκόπο Καρκίνο, είναι από εκείνες τις προσωπικότητες που διχάζουν και δημιουργούν δύο στρατόπεδα απόψεων. Η μία είναι αυτή της γενναίας γυναίκας που αποτελεί έμπνευση, όπως κατέθεσε και ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών και η άλλη είναι της συμπλεγματικής, που πασχίζει να ξεπεράσει τα παιδικά της βιώματα και τις διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις της.

Μια γυναίκα με τον Δία στην ακμή του μεσουρανήματος και σε εξάγωνο με τον Ήλιο μπορεί εύκολα να κάνει τα σχέδιά της πραγματικότητα, ειδικά εκείνα που αφορούν τη δημόσια εικόνα της. Ειδικότερα αν διαθέτει και μια Αφροδίτη στον ωροσκόπο σε τετράγωνο ιδιομοιρίας με τον Ουρανό, πέρα από την σκανδαλώδη ομορφιά, εξοπλίζεται και με αφοπλιστικά ανατρεπτικά κίνητρα και συνήθειες.

49afe1a0-f1b9-406d-b2e4-e488bee21c28

Η πολύμορφη ιδιοσυγκρασία της δικαιολογείται στο έπακρον από τις αντιφατικές της όψεις, όπως αυτή της ασυγκράτητης Σελήνης στον Κριό (κυβερνήτη του ωροσκόπου της) σε σύνοδο με τον Άρη και της αντίθεσης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα της. Εκεί λοιπόν που η θηλυκή φύση παραχωρεί την αίγλη της στην αρσενική, εξαπολύει τις ευαισθησίες της, τα μητρικά της αισθήματα και την ανθρωπιστική της διάθεση. Όλα αυτά φροντίζει να τα διατηρεί ανεξίτηλα πάνω στο κορμί της με αναμνηστικά τατουάζ, μέσα από την αντίθεση Άρη - Πλούτωνα.

Αυτό το κορμί λοιπόν, αποφάσισε να το στιγματίσει για άλλη μια φορά με μια διπλή μαστεκτομή, που δεν συγκαταλέγει σαν απώλεια της θηλυκότητάς της, αντίθετα ανάγει σε πρόληψη μέσα από την εκρηκτική της ιδιοσυγκρασία.
Δεν είναι καθόλου τυχαία για την απόφασή της η διέλευση του Ουρανού πάνω από τη Σελήνη και τον Άρη της, η οποία δεν ενδείκνυται κιόλας για χειρουργικές επεμβάσεις και οποιοδήποτε ρίσκο.
Αν όμως κάποιο άλλο γονίδιο με άλλη προδιάθεση δημιουργήσει αυτό που τόσο φοβάται, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα αντέξει να συμβιβαστεί με τη συνώνυμη ασθένεια του ωροσκόπου της! Διότι ο Κρόνος στον Καρκίνο στον12ο οίκο της στερεί κάθε ευελιξία στον φόβο και την αγωνία της ύπαρξής της, τα οποία εντείνει το τετράγωνο ιδιομοιρίας με τον Δία.

Όσο λοιπόν και αν δηλώνει πως η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις που αν μπορούμε να τις αντιμετωπίζουμε και να τις ελέγχουμε δεν πρέπει να μας φοβίζουν, αυτή η κίνηση πανικού δείχνει το άλλο πρόσωπο της υπέροχης παρουσίας της, που ακόμα παλεύει να βρει την αυτοπεποίθησή του στη ζωή.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved