Αγάθωνας Ιακωβίδης και Koza Mostra: Ο ανατρεπτικός συνδυασμός της φετινής Εurovision

Η μεθυσμένη παρέα κατέκτησε την 6η θέση με οδηγό της τον Υδροχόο Αγάθωνα Ιακωβίδη, που τους περιπλανά με τον ωροσκόπο Τοξότη...

Αγάθωνας Ιακωβίδης και Koza Mostra: Ο ανατρεπτικός συνδυασμός της φετινής Εurovision

O Αγάθωνας Ιακωβίδης είναι το κεντρικό πρόσωπο της φετινής συμμετοχής μας στη Εurovision, που σε συνεργασία με τους Koza Mostra συνταιριάζουν τον μπαγλαμά και το ρεμπέτικο με τη Τζαμαϊκανή Ska.

Πρωτότυπη και εκκεντρική η προσπάθεια συνοδευμένη και από έναν τίτλο που την προμοτάρει ανάλογα.

«Alcohol is free» το επιλεγμένο τραγούδι μας και όπως λέει «Σε μια θάλασσα ουίσκυ ναυαγοί και ποιος τους βρίσκει» σε στίχους του Λέοντα Στάθη Παχίδη ιδρυτικό μέλος των «Άγαμων Θυτών» και μουσική του Ζυγού Ηλία Κόζα, μέλος του συγκροτήματος.

Η μεθυσμένη παρέα ακροβατεί με οδηγό της τον Υδροχόο Αγάθωνα Ιακωβίδη, που τους περιπλανά με τον ωροσκόπο Τοξότη και τον Ποσειδώνα του στον 10ο οίκο της καριέρας, σε ένα ταξίδι που θα τους μείνει αξέχαστο.

Με την πρόκριση στον β' ημιτελικό, που πραγματοποιήθηκε στο Malmo της Σουηδίας στις 16/5, ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.

(Update 19/5)

Στον τελικό, δυο μέρες αργότερα, κατάφεραν να κατακτήσουν την 6η θέση.

Την ημέρα του τελικού της 18ης Μαίου, ο διελαύνων Δίας σχημάτιζε αρμονική όψη με την ακμή του μεσουρανήματος του Αγάθωνα, γεγονός πολύ σημαντικό για μια πρόκριση, αλλά και για έναν επιτυχημένο απόηχο.

Η εκρηκτική ενέργεια που τον περιέβαλλε μέσα από τη σύνοδο του διελαύνοντα Ουρανού με τον γενέθλιο Άρη του, βοήθησε πολύ στην ερμηνεία του τραγουδιού, ακόμα και αν το τετράγωνο του Πλούτωνα, έκανε τον ανταγωνισμό και την πίεση να μοιάζουν με αιχμηρές καρφίτσες στα ρούχα του.

Η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό σε δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο του αποτέλεσε ίσως την μεγαλύτερη παγίδα, εφόσον εντείνει την αγωνία και την τάση να βλέπει το ποτήρι του μισοάδειο.

Όμως μια ιδιοσυγκρασία σαν του Αγάθωνα Ιακωβίδη το μόνο που θέλει είναι να το γεμίζει διαρκώς και όσο αντέξει. "Γειά μας!"

22e26fb5b5e2cb13cf02908782138cae L

Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου του, ο Δίας, σε σύνοδο με Ουρανό στον 7ο οίκο στηρίζει αμέριστα τις πρωτότυπες και τολμηρές συνεργασίες και επιλογές του όπως αυτή με τους Koza Mostra, ακόμα και αν το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τον απογειώνει από την πραγματικότητα.

Το μυστικό όμως κρύβεται στο έστω και κάπως ανοιχτό εξάγωνο μεταξύ του κυβερνήτη του μεσουρανήματος Αφροδίτη και του Ποσειδώνα, που βρίσκεται μέσα στον 10ο οίκο της καριέρας του.

Η καλλιτεχνική του φαντασία και το μουσικό του δόσιμο είναι ανεξάντλητα και αυτό το διάστημα με τον διελαύνοντα Δία σε αντίθεση με την Αφροδίτη και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι διατεθειμένος να υπερβεί τα όριά του, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Όχι λοιπόν χωρίς δυσκολίες η αποστολή για τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, που αναμενόταν να περάσει από τον ημιτελικό της 16ης Μαίου αρκετά πιεστικά, ίσως και με κάποια αναποδιά (update 17/5: αν πάρουμε ως "δυσκολία" και "αναποδιά" το καρδιοχτύπι, μέχρι τελευταία στιγμή, για το αν περνάει η Ελλάδα στον τελικό, το astrology.gr έπεσε πάλι διάνα στην πρόβλεψη!!!), καθώς η Σελήνη εκείνη την ώρα βρισκόταν στον Λέοντα απέναντι από τον Ήλιο του και σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον Κρόνο του..

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved