Chris Brown και Rihanna: Ο Τιτανικός της σχέσης τους

Ο σκληροπυρηνικός Ταύρος με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στον Ταύρο, χωρίζει την αντιφατική Ιχθύ με ωροσκόπο Δίδυμο και Σελήνη στον Κριό

Chris Brown και Rihanna: Ο Τιτανικός της σχέσης τους

To διάσημο ζευγάρι μετά από αρκετούς χωρισμούς και επανενώσεις και κατόπιν ακραίων εκδηλώσεων αγάπης και μίσους, δείχνει να φτάνει στον οριστικό χωρισμό, μετά από ανακοίνωση του Chris Brown.

Διαλέγοντας την ημέρα των γενεθλίων του, ο σκληροπυρηνικός Ταύρος με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στον Ταύρο, χωρίζει την αντιφατική Ιχθύ με ωροσκόπο Δίδυμο και Σελήνη στον Κριό.
Εφόσον δοκίμασε όλους τους τρόπους για να της δώσει να καταλάβει την επιρροή του Πλούτωνα σε αντίθεση με τον Ήλιο και τη Σελήνη του, αφού εκμεταλλεύτηκε την αίγλη του υπερτονισμένου 10ου οίκου της καριέρας και της αναγνώρισης με τον λαμπερό ωροσκόπο Λέοντα σε τετράγωνο με Ήλιο και Σελήνη, σκέφτηκε ώριμα με το τρίγωνο του Κρόνου και του Ποσειδώνα επίσης με Ήλιο και Σελήνη και απεφάνθη.

Στην ουσία λοιπόν βρίσκει πολύ έφηβη την Rihanna και δεν μπορεί να το παίζει σύζυγος σε ένα νεαρό κορίτσι, όταν μάλιστα είναι και αυτός ακόμα νέος και έναν χρόνο μικρότερός της. Το πρόβλημα δεν είναι όμως εκεί, αλλά μάλλον στη μεταβλητή φύση της Rihanna, που η παρορμητική Σελήνη στον Κριό την κάνει να ξεχνάει εύκολα, συγχωρώντας και παραβλέποντας πολλά, όπως τον ξυλοδαρμό της από τον Brown πριν μερικά χρόνια.

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη πέρα από την υπέροχη φωνή για να τραγουδάει, της έδωσε και την τάση να ερωτεύεται κεραυνοβόλα, κυνηγώντας διαρκώς την ένταση στη σχέση, σαν απόδειξη για τη ζωντάνια του έρωτα.
Όλο αυτό για μία Ιχθύ καταλήγει σε ένα παραμύθι που το επικοινωνεί με τη Διδυμίσια χάρη, αλλά κουράζει και παρεξηγείται από τους διαφορετικούς παρατηρητές.
Η Rihanna είναι μια αμετανόητα ρομαντική και αφελής Ιχθύς, πεισματικά εκκεντρική και συγχωρητική, θέλοντας να πάει παρακάτω κάτι, μη μένοντας στάσιμο.
Η ανησυχία του συντρόφου της έγκειται στο γεγονός πως αισθάνεται να την κουβαλάει στο τσεπάκι του, ενώ μέσα στις εκλείψεις που πήρε την απόφαση να χωρίσουν, δεν μέτρησε πως η πλάτη του ήταν απαλλαγμένη.

Μετά από την πολύχρονη αυτή σχέση, δηλώνει πώς πάντα θα υπάρχει αγάπη μεταξύ τους, αλλά αυτή τη στιγμή έχουν διαφορετικές ανάγκες και θέλω.
Το ζεύγος έχει ξεφύγει από τη φυσιολογική αίσθηση της αγάπης, αλλά αυτό δεν κάνει κανένα τους καλύτερο ή χειρότερο από τον άλλο. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, και εν μέσω εκλείψεων.
.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved