Πατρίκιος Κωστής: Ένας προκομμένος άνθρωπος

Ένας Σκορπιός με ωροσκόπο και Σελήνη στον Αιγόκερω.

Πατρίκιος Κωστής: Ένας προκομμένος άνθρωπος


Γνωστός από την αμίμητη σειρά του «Παρά πέντε», αλλά και τις διαφημίσεις του Ελληνικού καφέ Λουμίδη, με συμμετοχές σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές αλλά και στο θέατρο, ο Πατρίκιος Κωστής δεν σταματάει να δουλεύει και να αναζητά διεξόδους.

Η αλήθεια είναι πως έχει κάθε λόγο να θεωρείται αυτό που λέμε προκομμένος άνθρωπος.
Ακόμα και όταν υπήρχε δουλειά πριν την κρίση, εκείνος δούλευε τα καλοκαίρια σαν σερβιτόρος και dj σε μαγαζιά του αγαπημένου του νησιού, την Άνδρο κι εξακολουθεί να το κάνει. Μέσα σε όλα αυτά, παίρνει και το πτυχίο του παιδαγωγού – νηπιαγωγού, για να το χρησιμοποιήσει κατάλληλα, έτσι όπως ξέρει μόνο ένας Σκορπιός με ωροσκόπο και Σελήνη στον Αιγόκερω.

Οι φιλοδοξίες του συναγωνίζονται την αστείρευτη ενεργητικότητά του που πηγάζει από τις όψεις του Άρη του στον Λέοντα στον 8ο οίκο, οι οποίες καταδεικνύουν σαφώς τα ταλέντα και τις αναζητήσεις του, αλλά και τον τρόπο που τα εκφράζει.

Το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα και το ακριβέστατο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, τον βάζουν μέσα σε μια δημιουργική εμμονή, που συνδυάζεται άψογα με τη διαρκή αναζήτηση του τετραγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Ο εσωστρεφής και διεισδυτικός Σκορπιός, δίνει τη θέση του στον αγαπητό, προσιτό, πρόθυμο και εκκεντρικό αναζητητή και τούμπαλιν.

Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Σκορπιό, χαρίζει πρωτοτυπία στη σκέψη του, η οποία δεν ικανοποιείται εάν δεν εμβαθύνει σε οτιδήποτε καταπιαστεί.
Με την παρουσία του διελαύνοντα Κρόνου στον Σκορπιό στον οίκο της καριέρας σε σύνοδο με τον Ήλιο του και τον διελαύοντα Πλούτωνα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του, οι αλλαγές στη ζωή του είναι αναπόφευκτες και έχουν σχέση με μια βαθύτερη συνδυαστική αναζήτηση.
Παίρνοντας λοιπόν και αυτό το πτυχίο εκμεταλλευόμενος τον ελεύθερο χρόνο που του προσφέρει η γενικότερη κρίση, αναμένεται να το αξιοποιήσει κατάλληλα είτε μέσα από την υποκριτική είτε έξω από αυτήν.
Διότι όταν κάποιος κουβαλάει την ευνοϊκότατη επιρροή του εξαγώνου Ήλιου – Δία με τον Ήλιο στην ακμή του μεσουρανήματος της καταξίωσης και της καριέρας με επιπλέον σύνοδο ακριβείας Δία – Βόρειου Δεσμού, όχι μόνο αισθάνεται, αλλά είναι και τυχερός και χαρισματικός με ό, τι καταπιάνεται.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved