Συγκλονιστικό: Η αδελφή του μικρού Μπεν ανοίγει την καρδιά της

Η Leighanna γεννήθηκε 2 χρόνια αργότερα από την εξαφάνισή του και σήμερα είναι 20 ετών και εξηγεί ότι η εξαφάνιση του αδελφού τηςείχε τεράστιες επιπτώσεις στη ζωή της.

Συγκλονιστικό: Η αδελφή του μικρού Μπεν ανοίγει την καρδιά της

Η μητέρα της όταν την έφερε στον κόσμο ανέθεσε την ανατροφή της στους παππούδες της καθώς ήταν αδύνατο να τη φροντίσει. Ο λόγος; Η εξαφάνιση του πρωτότοκου γιου της την έσπρωξε στο αλκοόλ και την κατάθλιψη.

Όπως αποκαλύπτει, όταν πήγε 11 χρόνων και ενώ ζούσε με τους παππούδες της στην κατεχόμενη Κύπρο ανακάλυψε μια επιστολή αυτοκτονίας της μητέρας της που εξηγούσε ότι δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί της γιατί δεν μπορούσε καν να φροντίσει τον εαυτό της. Μάλιστα έριχνε ευθύνες στον εαυτό της για την εξαφάνιση του γιου της γράφοντας: «Δεν μπορεί, κάποιος θα θεώρησε ότι είμαι κακή μάνα γι' αυτό μού τον πήρε».

Η πίκρα της όμως είναι ότι τα οικονομικά της οικογένειας δεν επιτρέπουν να συνεχιστούν οι έρευνες ιδιωτικά για να βρεθεί ο αδελφός της ή να μάθουν τι του συνέβη εκείνο το καλοκαίρι.

Μίλησε ακόμα για την περίπτωση της μικρής Madeleine McCann τονίζοντας ότι η δική τους οικογένεια δεν έχει τόσα χρήματα για να προσλάβει δημοσιοσχετίστες και ντετέκτιβ για να διαχειριστούν την υπόθεση!

Αυτό που είναι όμως το πιο συγκλονιστικό απ' όλα είναι ότι όταν εκείνη ήταν 2 ετών την κούρεψαν σαν αγοράκι για να μοιάζει με τον Μπεν προκειμένου να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή που αναζητούσε τον αδελφό της!

Η Leighanna δεν έχει καμία πικρία πια για τον τρόπο που μεγάλωσε. Αντίθετα, υπερασπίζεται με πάθος τη μητέρα της απέναντι στα κακόβουλα σχόλια που κατά καιρούς ακούει για την εξαφάνιση του αδελφού της.

Βοηθάει εδώ και πέντε μήνες τη μητέρα της να ολοκληρώσει το βιβλίο της για την ιστορία του μικρού Μπεν. Όπως ομολογεί οι

περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι απέρριψαν το βιβλίο επειδή δεν είχε happy end. Όμως η συγγραφή του υπήρξε καθαρτική για τη μητέρα της, όπως λέει η ίδια!

Η 41χρονη σήμερα Kerry, πρώην Needham, η μητέρα του Μπεν και της Leighanna κρατάει τη φωτογραφία του πώς θα μοιάζει πιθανόν σήμερα ο γιος της και όπως αποκάλυψε η κόρη της ζει μια όμορφη ζωή έχοντας μετακομίσει στην Τουρκία όπου ζει και εργάζεται ο αδελφός της, David.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved