Gwyneth Paltrow – Γιατί δεν την συμπαθεί το Χόλυγουντ;

Η πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου της χαρακτηρίστηκε ως «Η νευρωτική βίβλος του Χόλυγουντ».

Gwyneth Paltrow – Γιατί δεν την συμπαθεί το Χόλυγουντ;

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, έχει έρθει πολλές φορές στο προσκήνιο από το 1998, που κέρδισε το Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ».

Τον Σεπτέμβριο του 2012 ψηφίστηκε σαν την πιο καλοντυμένη γυναίκα του πλανήτη και έξι μήνες μετά, λαμβάνει έναν τίτλο που σίγουρα δεν την χαροποιεί καθόλου.
Η δημοσκόπηση του διάσημου αμερικανικού περιοδικού «Star», την ανέδειξε ως την πιο μισητή διάσημη του καλλιτεχνικού χώρου, για την αλαζονεία που έχει περάσει σαν αίσθηση στο κοινό.

Μπορεί να φταίει το εύθραυστο ύφος της που μοιάζει συνεχώς ανικανοποίητο, το χαμόγελό της που δίνει την αίσθηση πως μόλις κατάπιε χυμό από δέκα λεμόνια, ακόμα και η πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής της που χαρακτηρίστηκε ως «Η νευρωτική βίβλος του Χόλυγουντ». Παρεμπιπτόντως στο βιβλίο αποκλείει όλες τις επεξεργασμένες τροφές, επισημαίνοντας τις βλαβερές συνέπειες του κόκκινου κρέατος, αφήνοντας ελάχιστες επιλογές, αλλά ομολογουμένως άκρως υγιεινές.

Το να κατηγορήσει λοιπόν κάποιος για αλαζονεία μία Ζυγό με τον κυβερνήτη του ζωδίου της Αφροδίτη στον Λέοντα, είναι το ίδιο φυσικό με το να σχολιαστεί η εμφάνιση ενός μπάτλερ που ψωνίζει στη λαϊκή αγορά.

Ο υπερτονισμένος 7ος οίκος της φιλοξενεί 5 πλανήτες εκ των οποίων και τον Ήλιο της σε σύνοδο με Πλούτωνα και Άρη. Επιπλέον ο Κρόνος στον 4ο οίκο σε σύνοδο με τη Σελήνη της από τον 3ο οίκο και ο Δίας στον 10ο οίκο, καταδεικνύουν την πανίσχυρη προσωπικότητά της εφόσον οι πλανήτες κατακλύζουν τους γωνιακούς οίκους του χάρτη της, αποτυπώνοντας τη σπουδαιότητά τους.

Η Paltrow είναι μια πολύ κοινωνική γυναίκα με ιδιαίτερο δυναμισμό και προορισμένη να πετύχει στις επιδιώξεις της. Ο Δίας στον οίκο της καριέρας της και κυβερνήτης του οίκου σε τετράγωνο με Ήλιο και Πλούτωνα είναι ακόμα ένας δείκτης της έπαρσης που υιοθετεί, πηγάζοντας από τις ανεξάντλητες φιλοδοξίες της.

Πρόκειται πραγματικά για μια πολυπρόσωπη ιδιοσυγκρασία, που η Σελήνη στους Διδύμους στον 3ο οίκο την επικοινωνεί αριστοτεχνικά με τη διπλωματική χορηγία του ζωδίου της.

Ο Ωροσκόπος στους Ιχθύες με τον κυβερνήτη Ποσειδώνα σε εξάγωνο με τον Ήλιο της ενισχύει τις καλλιτεχνικές και ανθρωπιστικές της τάσεις, ενώ η Αφροδίτη στον 6ο οίκο την ώθησε να γράψει ένα βιβλίο που οι συνταγές του είναι απαλλαγμένες από τοξικές συνηθισμένες αναπαραγωγές. Όσο για τη δική της ισχνή σωματική εμφάνιση, η Σελήνη στους Διδύμους έστω και σε ανοιχτή σύνοδο με Κρόνο, αλλά και ο κυβερνήτης του 6ου οίκου της σε σύνοδο με Άρη και Πλούτωνα, προκαλούν αρκετές ψυχολογικές διακυμάνσεις με τάσεις αποστροφής στις γαστρονομικές εξαρτήσεις και λατρεία εκτόνωσης στη γυμναστική.

Η αλήθεια είναι πως όταν κάποιος έχει τόσα ανοίγματα, κάποια στιγμή ή λιποψυχεί ή μεγαλοπιάνεται, καθώς αντιλαμβάνεται πως χρειάζεται ασταμάτητη προσπάθεια για να καλύψει την απεραντοσύνη τους. Οι καταθλίψεις της λοιπόν δεν είναι τυχαίες, ούτε η αίσθηση της αλαζονείας που αφήνει. Οι φωτοδότες σε σύνοδο με Πλούτωνα και Κρόνο είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ισχυρή θέληση που δεν ματαιοπονεί, αλλά παλεύει ουσιαστικά.

Το να πάρει λοιπόν κατάκαρδα τον τίτλο της μισητής αλαζονικής μέγαιρας, θα αποτελούσε δεισιδαιμονία για μια γυναίκα με τόσα προσόντα και ιδιαίτερη αντίληψη. Ωστόσο μερικές δόσεις μέλι στις συνταγές της ζωής της, θα την έκαναν αξιολάτρευτη.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved