Τζόυς Ευείδη: Η θλιβερή της εξομολόγηση

Σαν Ζυγός με Σελήνη στον Κριό η εξωστρεφής και παρορμητική της φύση αναδύεται και μέσα από την ερμηνεία της

Τζόυς Ευείδη: Η θλιβερή της εξομολόγηση

Η πρόσφατες δηλώσεις της ηθοποιού Τζόυς Ευείδη για την κατάθλιψη την οποία βιώνει, έρχονται να διογκώσουν τον αριθμό των ανθρώπων και των καλλιτεχνών, που περιέρχονται σε αυτή την κατάσταση.

Την έχουμε απολαύσει στη μικρή οθόνη σε πολλές σειρές όπως «Το καφέ της Χαράς», «Μεν και δεν», «Ρετιρέ», αλλά και στο θέατρο, ως επί το πλείστον σε κωμικούς ρόλους.

Δηλώνοντας πως ξόδεψε όλα της τα χρήματα σε νοσοκομεία και μνήματα, ενώ παράλληλα δεν δέχεται καμία επαγγελματική πρόταση, συνεχίζει, λέγοντας πως αισθάνεται μια γεροντοκόρη που μοιράζεται την αγάπη της με γάτες και σκύλους, πάσχοντας από βαριά κατάθλιψη.

Η κρίση αποτελεί ένα αναμφισβήτητο γεγονός που έχει πλήξει τις ζωές όλων μας, ιδιαίτερα αισθητή όμως, έχει γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο.
Οι καλλιτέχνες είναι αυτοί που βάλλονται περισσότερο, λόγω της ανάγκης τους για αυτοέκφραση, αντικρίζοντας ένα αδιέξοδο που δεν μπορούν να διαχειριστούν εύκολα.

Σαν Ζυγός με Σελήνη στον Κριό η εξωστρεφής και παρορμητική της φύση αναδύεται και μέσα από την ερμηνεία της, αλλά όταν τα φώτα σβήνουν, παραδίνεται στην απομόνωση του ωροσκόπου της στον Σκορπιό, ο οποίος είναι υπαίτιος για τις μελαγχολικές της εκφάνσεις.

Η υπαιτιότητα αυτή πηγάζει από το γεγονός πως με αυτόν τον ωροσκόπο, διαθέτει έναν βεβαρυμμένο 12ο οίκο, με τους Ήλιο και Ερμή στον Ζυγό και τους Άρη και Ποσειδώνα στον Σκορπιό, να την εγκλωβίζουν σε δυσάρεστες καταστάσεις.
Τα συναισθηματικά απωθημένα διογκώνονται και λόγω αυτών των θέσεων, δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει και την απώλεια των γονιών της.

Το επιπλέον φορτίο της που σηματοδοτεί το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, δεν βοηθάει στο να αισθάνεται επαρκής, παρ' όλες τις φιλοδοξίες που αντλεί από το τετράγωνο Ήλιου – Δία.
Ωστόσο, η καλλιτεχνική διέξοδος μαζί με φιλανθρωπικές και έντονα συμπονετικές δραστηριότητες, ξεπηδά από πολλές μεριές του χάρτη της και είναι αυτές που έχουν διατηρήσει το πηγαίο της χαμόγελο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως τη στιγμή αυτή που εκφράζει τη μελαγχολία της, ο Κρόνος διελαύνει από τον 12ο οίκο της φέρνοντας πάσης φύσεως απώλειες, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα της, προξενώντας έναν νοσταλγικό απολογισμό.

Παράλληλα οι διελαύνοντες Ουρανός και Πλούτωνας σε σκληρές όψεις με τη Σελήνη της, προξενούν έντονες ανατροπές και ψυχολογικές διαταραχές.
Το μεγάλο διάστημα που η γνωστή ηθοποιός θα τα βλέπει όλα μαύρα και θα αισθάνεται στερημένη, μπορεί να μεταλλαχθεί σε άκρως δημιουργικό και αυτοδιαγνωστικό. Το θέμα είναι πως αν από έναν άνθρωπο λείπει εκείνο που θεωρεί απαραίτητο, δύσκολα μπορεί να παραβλέψει την έλλειψή του.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved