Μάργκαρετ Θάτσερ: Το αστρολογικό προφίλ της Σιδηράς Κυρίας

Την Τετάρτη η κηδεία της Margaret Hilda Thatcher, όπως ήταν το πλήρες όνομά της, η οποία γεννήθηκε στο Grantham του Lincolnshire στις 13 Οκτωβρίου 1925.

Μάργκαρετ Θάτσερ: Το αστρολογικό προφίλ της Σιδηράς Κυρίας

Ο θάνατος της «σιδηράς» πρώην πρωθυπουργού της Αγγλίας προξένησε διάφορα συναισθήματα, με κυρίαρχα αυτά της αδιαφορίας, που συνηθίζεται να αισθανόμαστε για μια πρώην δυνάστη και μια νυν ανήμπορη γριούλα.

Φυσικά είναι πάρα πολλοί και αυτοί που θα ήθελαν να βρίσκονται στη Γλασκόβη ανοίγοντας σαμπάνιες για να γιορτάσουν τον..... θάνατό της.

Πάντως η κηδεία της είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17/4.

Η Margaret Hilda Thatcher, όπως ήταν το πλήρες όνομά της γεννήθηκε στο Grantham του Lincolnshire στις 13 Οκτωβρίου 1925.

Στις 4/5/1979 γίνεται Πρωθυπουργός της Αγγλίας, διχάζοντας το λαό, τσακίζοντας τα συνδικάτα και ιδιωτικοποιώντας το μεγαλύτερο μέρος της βρετανικής οικονομίας. Η γυναίκα με το ψύχραιμο και ατάραχο βλέμμα του κεφαλικού φόρου, της διάδοσης του νεοφιλελευθερισμού, του πολέμου των Φόκλαντ, η μάνα του πραξικοπηματία γιού στις αφρικανικές χώρες, η υπαίτια του μαρασμού της βιομηχανίας και των εξαθλιωμένων εκατομμυρίων ανέργων, παραιτήθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 1990, λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο της Βαρώνης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και κάνοντας εκατομμύρια άλλους να ζητωκραυγάζουν.

Το γεγονός πως έχουμε να κάνουμε με μία Ζυγό με Σελήνη στον Λέοντα και ωροσκόπο Σκορπιό, αποσαφηνίζεται μόνο μέσα από τις όψεις του χάρτη της, που καθορίζουν την πορεία της.

Η Thatcher μέσα από το καθοριστικό Ταυ-τετράγωνο του Ήλιου της με Δία και Πλούτωνα με τον Δία στον Αιγόκερω, προξένησε ακραία συναισθήματα ξεδιπλώνοντας τις γιγάντιες φιλοδοξίες της, που την παρότρυναν να αποτυπώσει το στίγμα της. Μέσα από αυτό το τρίπτυχο έμεινε αξέχαστη, αποκτώντας φανατικούς εχθρούς και πλασματικούς φίλους.

Σε όλο αυτό το δυναμικό, έρχεται να προστεθεί και ένα άλλο, που πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις ενέργειες και τη στάση της.
Το Ταυ – τετράγωνο μεταξύ του Άρη από τον Ζυγό με Δία και Πλούτωνα, του οποίου ο συνδυασμός δημιούργησε το παραπέτασμα μιας εξουσιαστικής φυσιογνωμίας, που επεδίωκε να επεμβαίνει παντού.
Παντρεύτηκε στα 28 της χρόνια και ο γάμος της κράτησε μέχρι το θάνατο του άνδρα της, αποκτώντας δύο δίδυμα παιδιά, με τη κόρη της να τον αποκαλεί «συνεταιρισμό».

Η κυριαρχία της έμοιαζε αναπόφευκτη, μέσα από μια σειρά εξαναγκασμών, που κατασκεύαζε η άριστη διπλωματία του ζωδίου της και προωθούσε η αλαζονική, αχόρταγη και ματαιόδοξη Σελήνη της στον Λέοντα. «Είμαι εξαιρετικά υπομονετική, με την προϋπόθεση ότι στο τέλος θα περάσει το δικό μου».

Παρόλα αυτά, η μεγάλη της ανασφάλεια με τον Κρόνο στον 12ο οίκο σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, δαμάζονταν μόνο με την εντυπωσιακή της ψυχραιμία, που έφτανε στα όρια της σκληρότητας.
Φυσικά η σιδηρά αυτή προσωπικότητα είχε και ένα άλλο πρόσωπο, που συνέθετε η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, αλλά η ευαισθησία του υπερκαλύφθηκε, μένοντας απρόσιτη για τον πολύ κόσμο.

Η εξωτερική έκφρασή του γίνονταν μέσα από τις εμφανίσεις της που κατέγραψε η fashion icon ιστορία και σχετίζονταν με την αισθητική και την καλλιτεχνική της άποψη.
Οι περίφηµες τσάντες, τα μαργαριταρένια κολιέ, οι απαραίτητες καρφίτσες στο πέτο, τα floral πουκάμισα, τα άκρως συντηρητικά σύνολα που έπνιγαν τη φινέτσα τους, οι χαρακτηριστικές της μπλούζες, τα επιφυλακτικά της καπέλα έως και τα θλιβερά ασπρόμαυρα καρό, επιβεβαίωναν έναν συγκρουσιακό χαρακτήρα που δεν ισορρόπησε ποτέ.
Η δραστήρια, ενεργητική και φιλόδοξη φύση της, ανακήρυξε την τιμή της και αποκήρυξε το κόστος της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved