Tina Turner – Μια φωτιά που φουντώνει με το πέρασμα του χρόνου

Πρόκειται για μια παρουσία που το δυναμικό της ξεπερνά τους τίτλους, τα βραβεία και τα εκατομμύρια αντίτυπα των πωλήσεων των άλμπουμ της.

Tina Turner – Μια φωτιά που φουντώνει με το πέρασμα του χρόνου


Τραγουδάει πάνω από 50 χρόνια έχοντας στιγματίσει τη μουσική σκηνή, με τη βαθιά φωνή της, την εκρηκτική σκηνική παρουσία, την επιβλητική ομορφιά, και τα τραγούδια της.


Στα 73 της χρόνια πόζαρε πριν ένα μήνα περίπου για το εξώφυλλο της γερμανικής Vogue και έγινε η γηραιότερη γυναίκα που κόσμησε το εξώφυλλο του διασημότερου περιοδικού μόδας. Η λάμψη της ανέσυρε για άλλη μια φορά στους παλαιότερους, τις μνήμες από το «What's Love Got to Do» ενώ επιβεβαιώνει στους νεώτερους πως ταυτίζεται απόλυτα με το τίτλο του διάσημου τραγουδιού της «The best».


Τώρα ήρθε και η ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον σύντροφό της μουσικό παραγωγό Erwin Bach, ο οποίος είναι 16 χρόνια μικρότερός της και θα παντρευτούν στην Ελβετία, όπου κατοικούν τα τελευταία 20 χρόνια.

Μετά από μια μαγική καλλιτεχνική πορεία, ετοιμάζει και άλλο άλμπουμ, συνεχίζοντας να αποδεικνύει τη διαχρονική και θρυλική της υπόσταση.

Το ωροσκόπιό της μοιάζει με πολύπλοκο γραμμικό σχέδιο, που σχεδιάστηκε στο καλλιτεχνικό και μυστηριώδες εργαστήρι της ζωής της.


Τοξότης με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στους Διδύμους, η συναρπαστική της ιδιοσυγκρασία διατηρεί αναλλοίωτη τη νεότητα, πέρα από ηλικιακούς προσδιορισμούς.


Με τη Σελήνη να δεσπόζει στον 10ο οίκο της καριέρας της μαζί με τον Ουρανό, η αναγνώριση ήταν για αυτή μια ξαφνική πρόκληση, που ακολούθησε αμέσως.
Το τίμημα ήταν μεγάλο, εφόσον αυτή η πρόκληση είχε τη μορφή του πρώτου της συζύγου Ike Turner τραγουδιστή του Rhythm and blues. Η πολυτάραχη ζωή μαζί του πέρα από επώνυμο που διατήρησε και τον δεύτερο γιο που απέκτησε, την οδήγησε στο αδιέξοδο της αυτοκτονίας μετά από πολλές επιθετικές και βίαιες συμπεριφορές από μέρους του.


Ο Πλούτωνας στον 12ο οίκο της έπρεπε μοιραία να τη μεταμορφώσει και μέσα από το μεγάλο τρίγωνο με Ήλιο και Δία, να την εξελίξει, σαν θεραπεύτρια του εαυτού της.
Η προσπάθειά της αυτή έμελε μόνο να πετύχει, εφόσον ο Δίας είναι κυβερνήτης του Ήλιου της και ο Ήλιος κυβερνήτης του ωροσκόπου.


Περνώντας λοιπόν από τις συμπληγάδες πέτρες και του Άρη στους Ιχθύες στον 7ο οίκο του γάμου, σε Ταυ – τετράγωνο με τους φωτοδότες της Ήλιο και Σελήνη, παντρεύτηκε έναν βίαιο άνδρα βιώνοντας όλες αυτές τις συγκρούσεις, αλλά κράτησε την καλλιτεχνική φύση του Άρη της και προχώρησε.

Από το 1976 που χώρισε με τον Ike, άφησε πίσω τις εξιδανικεύσεις και τις περιπετειώδεις πλάνες του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και αφιερώθηκε μόνο στη δουλειά της ενεργοποιώντας παράλληλα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο.

Δείχνοντας επαγγελματική συνέπεια και υπευθυνότητα, με την Αφροδίτη να κυβερνά το μεσουράνημα (καριέρα) και τον 3ο οίκο της διανοητικής εκπαίδευσης, οι επιτυχίες έρχονταν η μία μετά την άλλη, ώσπου το 1985 γνώρισε τον τωρινό της σύντροφο τον οποίο και ετοιμάζεται να παντρευτεί.


Η σπουδαία καλλιτέχνιδα έχει καταφέρει από το δεύτερο μισό της ζωής της να είναι ευτυχισμένη και κατασταλαγμένη, διοχετεύοντας το αστείρευτο πάθος της σε ουσιαστικές δραστηριότητες. Ο προοδευμένος Άρης σε τρίγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη της, αναμένεται να την δραστηριοποιήσει κι άλλο. Ευχόμαστε η ζωή της να κυλήσει ήρεμα και όμορφα, σαν τα νερά της Ελβετικής λίμνης δίπλα από το σπίτι της.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved