Μεγάλη επιτυχία για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley – Ο ΟΠΑΠ Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης

Τα εντυπωσιακά καρφώματα και οι καλές άμυνες σε … λευκό φόντο πρωταγωνίστησαν στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, στα Καλάβρυτα.

Μεγάλη επιτυχία για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley – Ο ΟΠΑΠ Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης

Για πρώτη φορά η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και ο ΟΠΑΠ έστησαν φιλέ στο χιόνι επί ελληνικού εδάφους και πρόσφεραν μια μοναδική αθλητική εμπειρία στους 42 αθλητές που συμμετείχαν και τους 15.000 θεατές που βρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, από τις 23 έως 25 Φεβρουαρίου.

Η διοργάνωση, που κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, ανέδειξε τους πρωταθλητές Ελλάδος για το 2018. Οι νικητές άνδρες και γυναίκες πήραν το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας, που θα διεξαχθεί 23-25 Μαρτίου.

Το Snow Volley στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός!

#ZiseTinEmpeiria #ZiseToPaixnidi #HellenicSnowvolley18

Δείτε το βίντεο:

«Ηχηρά» ονόματα του βόλεϊ τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια beach volley Βάσω Καραντάσιου, ο πρώην διεθνής πετοσφαιριστής Βασίλης Κουρνέτας και οι πρωταθλητές άμμου Πόλα Κίτσου και Παύλος Μπελιγράτης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στα Καλάβρυτα και συμμετείχαν σε έναν εντυπωσιακό αγώνα επίδειξης.

Στο τουρνουά παρευρέθηκαν και τέσσερις τυχεροί που κέρδισαν σε online διαγωνισμό του ΟΠΑΠ και απόλαυσαν μια μοναδική αθλητική εμπειρία στα χιόνια, καθώς είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και σε αγώνα επίδειξης «κόντρα» στους πρωταθλητές!

Πρωταθλητές ανδρών στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley αναδείχθηκαν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Παναγιώτη Ιωαννίδη και στις γυναίκες η Πηγιάννα Μεθενίτη και η Λίζα Τριανταφυλλίδη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery που ακολουθεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved