Γιώργος Κατίδης: Κόκκινη κάρτα για τον μαύρο χαιρετισμό

Ο εκρηκτικός Υδροχόος με την κυριαρχική Σελήνη στον Σκορπιό, δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί

Γιώργος Κατίδης: Κόκκινη κάρτα για τον μαύρο χαιρετισμό

Η περίπτωση του Γιώργου Κατίδη είναι μία από τις πολλές, που άλλους τους διχάζει και άλλους απλά τους επιβεβαιώνει.

Η κίνηση να χαιρετήσει ναζιστικά πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο γκολ της ομάδας του, ήταν αναμφισβήτητα ένα μοιραίο λάθος που πρόκειται καθώς όλα δείχνουν, να πληρώσει ακριβά.
Απολογήθηκε καθυστερημένα αλλά αυτό είναι σχετικό, εφόσον η αντίδραση υπήρξε ακαριαία από την ΕΠΟ, με ισόβιο αποκλεισμό του από τις Εθνικές ομάδες, πριν ακόμα τον ακούσουν.

Η άμεση αντίδραση της ΕΠΟ έδειξε πως έκριναν την πράξη του καταδικαστέα, οπότε η απολογία του ήταν μια τυπική διαδικασία. Ο ίδιος αποκαλεί την ενέργειά του άστοχη, βλακώδη και απαράδεκτη, χωρίς καμιά δικαιολογία, θέτοντας τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Ο Κατίδης έπραξε με αυτόν τον τρόπο είτε γιατί το ήθελε, ήταν γιατί παρασύρθηκε από τη στιγμή και την ημιμάθειά του. Αν πιστέψουμε τους ισχυρισμούς του καταλήγουμε στην δεύτερη εκδοχή, όπως και να είναι όμως η καριέρα του καταστρέφεται, εφόσον και το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα συνεδριάζει, αύριο Τετάρτη, για την τιμωρία του, αλλά και για τη διακοπή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι πως αυτό συνέβη σε μια ομάδα που οι οργανωμένοι οπαδοί της είναι γνωστοί για τις αντιφασιστικές τους τάσεις και η ιστορία της ακόμα γνωστότερη, κουβαλώντας βαριές μνήμες. Η δε ανακοίνωση της «Original 21» είναι καταπέλτης.

Ο εκρηκτικός Υδροχόος με την κυριαρχική Σελήνη στον Σκορπιό, δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί, εφόσον έχει και αυτός τη δική του ιστορία σε πειθαρχικά παραπτώματα, εριστικές συμπεριφορές, χυδαίες βρισιές σε αντιπάλους και φραστικά επεισόδια.
Όλα τα παραπάνω είναι απολύτως εμφανή μέσα από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, έχοντας ανάγκη να επιβληθεί, να νιώσει πως εξουσιάζει, να δημιουργεί εντάσεις, αλλά και να φανατίζεται.

Ίσως αυτό από μόνο του να μην λειτουργούσε τόσο έντονα, αν δεν υπήρχε η παράλληλη σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο που αντί να τον συγκρατεί και να μετριάζει τη στάση του, λειτουργεί σαν καταγραφέας πιεστικών και δύσκολων καταστάσεων, αποδεσμεύοντας μόνο τη σκληρή δουλειά και το μόχθο, που πρέπει να καταβάλλει στη ζωή.

Η εκδήλωση όμως των αντιδράσεων που αντί να τον στοιχειώνουν γίνονται εκτόνωση, οφείλεται στο Ταυ – τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης (Κριός) – Άρη (Καρκίνος) – Δία (Ζυγός) ζώδια παρορμητικά που αποκτούν ιδιαίτερη σημασία στον χάρτη του. Η ελαφρότητα που τον διακρίνει σε συνδυασμό με το πάθος και την παρόρμηση, τον στέλνουν κατευθείαν στην αρένα, σκορπώντας κόκκινα πανιά χωρίς διάκριση ακόμα και στην εξέδρα, με αποτέλεσμα ο εσωτερικός ταύρος να δρα ανεξέλεγκτα.
Ας μην ξεχνάμε πως ο διελαύνων Ουρανός στον Κριό εξάπτει αυτόν τον καιρό κάθε ακρότητα, επιφέροντας τη μεγάλη αυτή ανατροπή, εφόσον στέκεται σε θέση κλειδί, ενεργοποιώντας το γενέθλιο Ταυ – τετράγωνο.

Καθένας κρίνει σύμφωνα με τις δικές του δεοντολογικές αρχές και αν εκείνος προτίμησε τη στάμπα του ανόητου από εκείνη του ρατσιστή – φασίστα, έκανε άλλο ένα λάθος. Διότι στην περίπτωση που η πεποίθησή του συνυπογράφει την πράξη του, ο ίδιος δεν θα πρέπει να θεωρεί κουσούρι την πεποίθησή του!

Ωστόσο το ελαφρυντικό της ηλικίας του θα πρέπει να ληφθεί υπ όψιν από τους τιμωρούς, τιμωρώντας τον ουσιαστικά αλλά όχι και εξοντώνοντάς τον.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved