Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδρασή της για τον δολοφόνο σκυλιών

Η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη με το περιστατικό, μίλησε γι αυτό, το προέβαλε όσο μπορούσε και προχώρησε σε δίωξη του εν λόγω ατόμου.

Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδρασή της για τον δολοφόνο σκυλιών


Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο facebook η προκλητική ενέργεια ενός χρήστη από τη Λάρισα, ο οποίος υπερηφανεύεται πως έχει σκοτώσει για τρίτη φορά αδέσποτο σκύλο.
Η πράξη του αυτή συνοδεύεται από ανατριχιαστική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το ζωάκι νεκρό, μέσα σε μια λίμνη από αφρούς λόγω της φόλας, ενώ τα σχόλια του χρήστη με δυσκολία κρατάνε κάθε ευσυνείδητο άνθρωπο να μην βρεθεί έξω από την πόρτα του.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στη δική μου άποψη διότι η Σελήνη μου στον Κριό όπως και της Ελεονώρας Μελέτη, μπορεί να φτάσει σε ακραίες «αβρότητες» λόγω και της διέλευσης του Άρη.
Η παρουσιάστρια λοιπόν έγινε έξαλλη με το περιστατικό, μίλησε γι αυτό, το προέβαλε όσο μπορούσε και προχώρησε σε δίωξη του εν λόγω ατόμου.

Αυτό που δεν γνώριζαν ως τώρα οι χιλιάδες αναγνώστες του facebook και του Twitter, είναι πως η είδηση έγινε γνωστή από εκείνη, ενώ η ανάρτησή της στο twitter είναι χαρακτηριστική της οργής της. Φυσικά και άλλοι επώνυμοι αντέδρασαν με τον δικό τους τρόπο, ενώ ήδη το προφίλ του δολοφόνου των τετράποδων έχει κατέβει. Το ότι αναδείχτηκε όμως αυτή η αποτρόπαιη πράξη, είναι δικό της κατόρθωμα.

Όπως προανέφερα η Ελεονώρα έχει Σελήνη στον Κριό, που σημαίνει πως αναλαμβάνει πρώτη πρωτοβουλίες για οτιδήποτε απασχολεί αυτήν και τα κοινά, πόσο μάλλον τώρα που ο κυβερνήτης του ζωδίου Άρης, βρέθηκε σε σύνοδο με τη Σελήνη της, ενώ ο Ουρανός εξακολουθεί να φλερτάρει εκεί γύρω, πυροδοτώντας τις αντιδράσεις της.

Σαν Παρθένος με τον κυβερνήτη Ερμή σε σύνοδο με Κρόνο στην Παρθένο, προσπαθεί να κρατήσει το προφίλ της σε χαμηλούς τόνους, διατηρώντας την πρακτική, οργανωτική, επικριτική και αξιόπιστη εικόνα της σε υψηλά επίπεδα. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο για μια Σελήνη στον Κριό και έναν ωροσκόπο στον Τοξότη, που κάνουν συχνά τη δεοντολογία της να εξαγριώνεται χωρίς να υπολογίζει το κόστος.
Μέσα από το Μεγάλο πύρινο Τρίγωνο Ωροσκόπου – Σελήνης – Δία οι αντιδράσεις της ξεφεύγουν από το πρότυπο της συνεσταλμένης παρατηρήτριας, που η σύνοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό, μετατρέπουν σε δηλητηριώδη ανατρεπτικά βέλη.
Το κύρος που της δίνει ο Ήλιος στον 10ο οίκο της καριέρας και της καταξίωσης σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό, μπορεί να έρχονται συχνά σε σύγκρουση με την αντιφατική της ιδιοσυγκρασία, εκπλήσσοντας με τις επιλογές της.
Όσο εύκολο της είναι χειρίζεται πρόσωπα και καταστάσεις με το κοφτερό και πρακτικό μυαλό της, άλλο τόσο εύκολο είναι γι αυτήν, να εκφράζεται ευθέως και χωρίς αναστολές, με τον εκκεντρικό της χαρακτήρα.

Της αξίζει λοιπόν ένα μεγάλο μπράβο, όχι μόνο από τους ζωόφιλους που σαν Παρθένος και φιλόζωη εξυπηρετεί διακαώς, αλλά από όλους τους ευσυνείδητους ανθρώπους, που δεν μπορούν να κλείσουν τα μάτια στις χαμερπείς πράξεις των συνανθρώπων τους.

Διότι μια τέτοια πράξη, μπορεί κάλλιστα να επεκταθεί σε άλλες κοινωνικές πτυχές και πρέπει να μπει ένα φίμωτρο σε όποιον το χρειάζεται, είτε είναι τετράποδο, είτε δίποδο ον.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved