ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ: Προσφορά αγάπης των εργαζομένων σε 6 Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα

Κάθε ρεκόρ προσφοράς «έσπασε» το 10ο Πρόγραμμα Αλληλεγγύης του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ.

ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ: Προσφορά αγάπης των εργαζομένων σε 6 Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα

Όπως συνηθίζουν εδώ και πολλά χρόνια, έτσι και φέτος οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ και της ΒΙΑΝ, επέλεξαν ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, για να προσφέρουν δώρα αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη Αττικής και στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, το Ορφανοτροφείο Ιεράς Μονής Ντουραχάνη στα Ιωάννινα, τα Χελιδωνάκια στη Λάρισα, η Κιβωτός Αγάπης στην Πάτρα και το Ορφανοτροφείο Ιεράς Μονής Παναγιάς Καλυβιανής στην Κρήτη, είναι τα ιδρύματα που επέλεξε το αρμόδιο τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου και αγκαλιάστηκαν από όλους τους εργαζόμενους.

Στα παραπάνω ιδρύματα παραδόθηκαν τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά και χαρτικά, όλα προϊόντα ελληνικής παραγωγής. Η συνολική ποσότητα των ειδών που παραδόθηκε, πλησίασε τους 3 τόνους. Εκτός, όμως, από την προσφορά προϊόντων, οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ είχαν την ευκαιρία να χαρίσουν και από τον χρόνο τους σε παιδιά που έχουν ανάγκη.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, το οποίο άνοιξε με χαρά τις πόρτες του. Οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ και οι οικογένειές τους, κατά την είσοδό τους στο χώρο, τοποθέτησαν από ένα δώρο κάτω από το κεντρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Χωριού. Τους εργαζόμενους υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας, μαζί με τον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού της Βάρης, Επαμεινώνδα Λοράνδο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved