Φθινόπωρο/Χειμώνας '16: Τα hot or not παπούτσια για κάθε ζώδιο

Τι παπούτσια θα φορεθούν φέτος; οι ειδικοί του Astrology.gr, διάλεξαν τα τέλεια παπούτσια για κάθε ζώδιο!

Φθινόπωρο/Χειμώνας '16: Τα hot or not παπούτσια για κάθε ζώδιο

Χρησιμοποιώντας τα άστρα σαν οδηγό και με γνώμονα τις Φθινοπωρινές πασαρέλες, οι ειδικοί του Astrology.gr διάλεξαν τα τέλεια παπούτσια για κάθε ζώδιο! Δες τα όλα και εμπνεύσου για την δική σου αγορά...

Κριός
Είσαι δυναμική και πρωτοπόρος. Ένα λευκό μποτάκι σαν αυτό που είδαμε στην πασαρέλα του Narciso Rodriguez είναι ό, τι πρέπει!

Ταύρος
Είσαι αισθησιακή και προσγειωμένη. Μια ψηλή, καστόρινη μπότα σε γκρι απόχρωση όπως αυτή που είδαμε στην πασαρέλα του Roland Mouret θα σε βολέψει πολύ.

Δίδυμοι
Ένα δίχρωμο παπούτσι όπως αυτή η γόβα από την πασαρέλα του Prabal Gurung ταιριάζει τέλεια με τον χαρακτήρα σου και είναι in fashion.

Καρκίνος
Είσαι ρομαντική και girly. Αυτή η γόβα με μπαρέτα από την πασαρέλα της Tory Birch θα ταιριάξει με όλα σου τα χειμερινά φορέματα.

Λέων
Θέλεις όλα τα βλέμματα επάνω σου και με ένα χρυσό μποτάκι όπως αυτό του οίκου Coach θα σε κάνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Παρθένος
Είσαι πρακτική και γήινη. Αυτό το κομψό μποτίνι από την πασαρέλα του Derek Lam θα σε βολέψει και θα ταιριάξει με όλα σου τα σύνολα.

Ζυγός
Είσαι ισορροπημένη αλλά σου αρέσει να διασκεδάζεις. Αυτή η δίχρωμη γόβα από την πασαρέλα του Jason Wu είναι ρομαντική αλλά ταυτόχρονα sexy. Ό, τι χρειάζεσαι δηλαδή!

Σκορπιός
Είσαι αισθησιακή και sexy και τα παπούτσια σου θέλεις να εκπέμπουν sex appeal. Αυτή η γόβα της Lela Rose είναι so hot και ιδανική για κάθε σου βραδινή εμφάνιση.

Τοξότης
Είσαι fun και σου αρέσει να διασκεδάζεις με την μόδα. Αυτό το ψηλό μποτάκι από την πασαρέλα του Tommy Hilfiger θα κάνει όλα σου τα σύνολα απίστευτα διασκεδαστικά.

Αιγόκερως
Είσαι προσγειωμένη και ισορροπημένη άρα ένα μαύρο μποτάκι όπως αυτό από την πασαρέλα της Marissa Webb είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Υδροχόος
Είσαι ανεξάρτητη και flirty. Ένα sexy μποτίνι όπως αυτό από την πασαρέλα του οίκου Cushnie et Ochs θα ταιριάξει με όλα σου τα σύνολα.

Ιχθύες
Είσαι ρομαντική και ονειροπόλος. Μία καστόρινη γόβα όπως αυτή από την πασαρέλα της Sally LaPointe θα σε βολέψει και θα συμπληρώσει ιδανικά τα χειμερινά σου outfits.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved