Δείτε το νέο look της Ναταλίας Γερμανού!

Το 2016 θα τη βρει με μια εντυπωσιακή αλλαγή...

Δείτε το νέο look της Ναταλίας Γερμανού!

Το έθιμο της Πρωτοχρονιάς που θέλει να υποδεχόμαστε τον Καινούργιο Χρόνο προσθέτοντας κάτι καινούργιο στο σπίτι ή την εμφάνισή μας αν θέλουμε να έρθει κάτι νέο στη ζωή μας, φαίνεται ότι ακολουθεί η Ναταλία Γερμανού.

image2

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, έκανε μια όμορφη αλλαγή στο look της. Πριν λίγες μέρες έκοψε τα μαλλιά της όμως η ανανέωση που ζητούσε μάλλον δεν ικανοποιήθηκε στο βαθμό που θα ήθελε και έτσι το βράδυ της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου αποφάσισε να τους αλλάξει και χρώμα.

Από ομπρέ σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις με τη βοήθεια του expert hair colorist Νικόλα Βιλλιώτη, έβαψε τα μαλλιά της σε ένα νέο λαμπερό φλογερό ξανθό χρώμα που τη φωτίζει και την ανανεώνει, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι θετικές όψεις του κυβερνήτη του Ωροσκόπου της, του Ηλίου, χθες με τον πλανήτη της αναγέννησης, τον Πλούτωνα, και της ανανέωσης, τον Ουρανό.
Μάλιστα η παρουσιάστρια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram έβαλε φωτογραφία από την βραδινή της «μεταμόρφωση» και τα likes έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους, αφού, ομολογουμένως, το καινούργιο της look της πάει πολύ!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved