Αυτό κι αν είναι είδηση! 6 μηνών έγκυος η Ζέτα Δούκα!

Η δήλωση - προάγγελος της εγκυμοσύνης τον Ιούνιο – Όταν έλεγε ότι διακαώς επιθυμεί να γίνει μητέρα

Αυτό κι αν είναι είδηση! 6 μηνών έγκυος η Ζέτα Δούκα!

«Εδώ και πολλούς μήνες, συνέβη αυτό που δεν πίστευα, νιώθω την ανάγκη να βάλω πλέον σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός παιδιού.» δήλωνε αρχές Ιουνίου η Ζέτα Δούκα προσθέτοντας «με τις κατάλληλες προϋποθέσεις πάντα, που έχουν να κάνουν με την ύπαρξη συντρόφου. Γιατί εγώ δεν θέλω να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσω μόνη μου. Θέλω το παιδί μου να έχει πατέρα και εγώ ένα σύντροφο με τον οποίο θα επικοινωνούμε και θα το μεγαλώνουμε μαζί».

Και έτσι έγινε! Στο πρόσωπο του συντρόφου της, γυμναστή -φυσιοθεραπευτή- Μιχάλη Χατζαντώνα βρήκε αυτό που έψαχνε και όπως αποκαλύπτει το περιοδικό YOU η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Πράγμα που σημαίνει ότι αρχές, Ιούνιου, 6 σχεδόν μήνες νωρίτερα, μάλλον έγινε και η σύλληψη!

Η όμορφη και δυναμική Τοξοτίνα με τον Δία, κυβερνήτη του ζωδίου της αλλά και του 5ου ηλιακού οίκου (παιδιά) στο ωροσκόπιο της να δημιουργεί το καλοκαίρι που μας πέρασε όψη συνόδου με τη Σελήνη της (μητρότητα) ένιωσε να ξυπνά το μητρικό της ένστικτο και, περνώντας στον 1ο οίκο της (νέο ξεκίνημα), αισθάνθηκε την επιθυμία να ανοίξει ένα νέο κύκλο στη ζωή της και να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!

Βέβαια, το χεράκι του έβαλε κι ο Ουρανός, ο πλανήτης της έκπληξης, που από διέλευση σχηματίζει όψη συνόδου με τον Δία της, κυβερνήτη του 5ου (παιδιά), δείχνοντας τόσο την ξαφνική επιθυμία της για οικογένεια και παιδιά όσο και ότι η εγκυμοσύνη της αποτελεί για τη showbiz... baby boom - έκπληξη!

Με το καλό και με έναν πόνο!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved