Πιο σέξι πεθαίνεις! Ελληνίδες Σκορπίνες σε «hot» στιγμές!

3+2 σέξι Θεές της ελληνικής σόουμπιζ με Σκορπίσια γοητεία!

Πιο σέξι πεθαίνεις! Ελληνίδες Σκορπίνες σε «hot» στιγμές!

Από 23 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου έχουν γενέθλια οι άκρως ερωτικές και ποθητές Σκορπίνες και η ελληνική σόουμπιζ διαθέτει τις δικές της σούπερ σέξι παρουσίες! Αν και είναι γεννημένες σε χειμερινό καιρό με κυβερνήτη του ζωδίου τους τόσο τον Άρη όσο και τον Πλούτωνα που συμβολίζουν τη σεξουαλικότητα στο πέρασμα τους ανεβάζουν τόσο τη θερμοκρασία όσο και την τεστοστερόνη των ανδρών.

Ιδού 3+2 γνωστές Σκορπίνες celebrities της ελληνικής showbiz που ξεχωρίζουν για το σεξ απήλ τους... σε «καυτά» στιγμιότυπα.

Ελένη Μενεγάκη: Στα 46 της παραμένει μια από τις πιο ωραίες και σέξι παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης

001

Τζένη Μπαλατσινού: Στα 45 της διατηρεί ένα από τα πιο αξιοζήλευτα και ποθητά κορμιά της εγχώριας σόουμπιζ. Εδώ είναι σε μια «καυτή» φωτογράφιση στα... 16 της (κλείσε το στόμα και πίστεψέ το)!

006

Μάρω Λύτρα: Η πιο «καυτή» παίχτρια στο Fame Story 2! Αν και από τραγουδίστρια έγινε νοσοκόμα μια ντουζίνα σέξι φωτογραφήσεις αποδεικνύουν ότι δεν είναι η επαγγελματική σταδιοδρομία που κάνει τη σέξι παρουσία. Ως γνήσια Σκορπίνα την έχει από φυσικού της.

008

Νατάσσα Θεοδωρίδου: Όπως και η κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη είναι μια Σκορπιός που συγκεντρώνει πάντα τα ανδρικά βλέμματα πάνω της.

012

Δούκισσα Νομικού: Η πρώην Σταρ Ελλάς και παρουσιάστρια του "JOY" αποτελεί μια από τις πιο σέξι γυναίκες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά τον... πλανήτη! Αμερικάνικο περιοδικό την έχει αναδείξει ως μια από τις σέξι παρουσίες στον κόσμο. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

016

Πηνελόπη Πλάκα: Στις 7 Νοεμβρίου κλείνει τα 24 και πέρα από ένα ταλαντούχο κορίτσι αποτελεί και μια σέξι παρουσία στον χώρο της υποκριτικής. Ουκ ολίγες είναι οι φωτογραφήσεις που έχουν αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό αφού η σέξι πλευρά μιας Σκορπίνας δεν κρύβεται... αποθεώνεται!

019

Και εκτός από τις παραπάνω φωτογραφίες συγκεντρώσαμε και άλλες από σέξι εμφανίσεις τους γιατί Σκορπίνες σημαίνει πιο «hot» παθαίνεις!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved